2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم مگه شما می جی دی نمیخواستی برای پی جی دی باید جنینا بلاست بشن ...جنین ۳روزه پی جی دی یا پی جی ...

اون سری چهارروزه اینکارو کردن گفتن بلاست شده بود دیگه نمیدونم  پولشو که گرفتن

عزیزم رکتال بزار خیلی بهتره هیچیم نمیاد بیرون  

اتفاقا به دکترم گفتم گفت فعلا نه همون واژینال

بعد همش انگار چربم یه جوریه خیلی حس بدی دارم 

منم عادت دارم کلا خشک باشم حتی نواربهداشتی استفاده نمیکنم فقط تامپون بعد الان این جوری شده خیلی یه جوریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون سری چهارروزه اینکارو کردن گفتن بلاست شده بود دیگه نمیدونم  پولشو که گرفتن

اره ۴روزه هم میشه ولی سه روزه فکر نکنم بشه ...جنینای مامان ماهک ۴روزه پی جی دی کردن وانتقال دادن ...ایشالا ایندفعه خیره ومثبت میشی 

عزیزم فیبروکیستیک اصلا مهم نیست.قبلا هم بهتون گفتم انقدر استرس نداشته باش من خودم فک میکنم بیشتر ا ...

دقیقا...منکه از وقتی نازایی اومده بشدت خودبیمارپندارشدم وواقعا هم مریض میشم😂😂😂

اره ۴روزه هم میشه ولی سه روزه فکر نکنم بشه ...جنینای مامان ماهک ۴روزه پی جی دی کردن وانتقال دادن ... ...

اره منم چهارروزه بودن اون سری این فریزا هم چهار روزن! 

کاشکی از فریز برگردن همش استرس دارم ab هستن اخه

بچه ها چقد شیاف پروژسترون بده ... من الان کامل یک ساعت بیشتر دراز کشیدم باز رفتم دسشثیی انگار ریخت&n ...

منم شیاف فرتوژست میزارم وهمینجوره که میگی

چاره ای نیس

من روزی دوتا شیاف دارم و یه آمپول

شما چی

اره منم چهارروزه بودن اون سری این فریزا هم چهار روزن!  کاشکی از فریز برگردن همش استرس دارم ab ...

نگران نباش عزیزم ایشالا که همشون سالم بیرون میان ...من یکیو دیدم با جنین فریزی cدوقلو دارشده امیدت به خدا باشه 

راستش من روز انتقال حالم خوب نبود پرسیدمم جواب ندادن اصلا نفهمیدم ازبین رفتن یاپسربودن حتی دکتر هم گ ...

عزیز دلم 

اره دیگه گذشته خدا کوچولوهاتو واست نگه داره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من ازاول دوقلو میخاستم سونو ساک هم دوقلو دیده شد.توسونوی قلب دوتاش دیده شد اون یکی پشت بوده انگار.ما ...

وای عزیزم چه شب سختی رو گذروندی. ایشالله که بقیه بارداریت راحت باشه با دو تا فسقلی دلنشین و سالم 😍

راستی برای ما سل فری ضروری نیست؟ شما الان چند هفته‌ای؟ جنسیتشونو میدونی؟

تو ان تی در مورد طول سرویکس چیزی نگفتن؟ انشالله اوکی بود؟

گلم من از سونو ان تی استراحت مطلق شدم البته قبلشم هماتون داشتم و جفتم پایین بود که خود به خود حل شد ...

عزیییزم 🤣🤣

خداروشکر عزیزم. ایشالله روز به روز بهترم میشی تا به سلامتی فارغ شی ❤️

زینبی جون ببخشید دوباره مزاحم شدم من روزی دوتا آمپول و یه شیاف داشتم دیگه آمپول نمیتونستم بزنم امروز ...

ببخشید عزیزم من جواب میدم . منم اول امپول داشتم که روز ۵ انتقال بخاطر عفونت جای امپول تبدیل شد به یه دونه شیاف روز ۹ هم بخاطر لک شد دوتا شیاف. خدا رو شکر مثبت شدم و تا الان هم شیاف میزنم از هفته ۱۳ هم کلا یه دونه شیاف شد و تا الان مشکلی نداشتم خدا رو شکر . فکر نمیکنم وقتی لک و یا خونریزی ندارین تفاوتی باشه بینشون. اگه لک یا خونریزی داشتین حتما خودشون میگن آمپول بزنین یا نه. خیلی ها هستن تا آخر فقط شیاف دارن و بسلامتی این دوران رو طی میکنن. بد به دلت راه نده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت