2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
مرسی عزیزم😘 اومدم آمپول سینال اف بزنم یه پودر و یه آب داره وقتی آب رو ریختم تو پودر کف ایجاد شد تک ...

عزیزم برای من دوروز دوتا با یه آب بود بعدش ۳ تا با دوتا آب بود آب مقطر رو که آروم‌میزدم تو ویال کف نمیکرد اما یکی دوبار هم کف کرد که توجه نکردم

سرنگش رو جدا خریدی عزیزم من کلا سرنگ انسولین فقط داده داروخانه که سرسوزنش بهش چسبیده جدا نمیشه از کج ...

پس داروخانه رویان خیلی خوبه همچی رو کامل میزاره. سرنگ انسلوین سر جدا از بیرون تهیه کن و آمپول بزرگتر که مواد داخلش جا بشه

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم اخه داروخانه بهم سرنگ انسولین داده تو هر سرنگ انسولین یه دونه بیشتر جا نمیشه شما با چه س ...

راستی عزیزم برای اینکه داخل پودر مکش نداشته باشه و آب مقطر تند کشیده نشه قبل از تزریق با سرنگ هوا تزریق کن داخل پودر.بعد اب مقطر بکش اروم اروم بزن.

سمین‌ جون بنظرت سیکلهای تخمک کشی که تعداد تخمک خوب داشتی چه داروهایی مصرف میکردی؟ تا حالا تو س ...

عزیزم من توی عمرم ال دی مصرف نکردم

من بیشتر با گونال اف تخمکهام زیاد میشد و مریونال ترکیبی که بهم میدادن هم تعداد تخمکهام زیاد میشد و هم جنین.من با ذخیره ۵.۲ با ۳۸تا سینال اف فقط ۴تا تخمک داشتم که هر ۴تاش جنین شد از اول به دکتر هم گفتم بابا من با سینال تخمکم بزرگ نمیشه گفت خانم من دکترم یا تو

؟

فکر کن اونقدر زجر بکش اخر ۴تا تخمک در صورتی که با گونال و مریونال چند مدت قبلش با ذخیره ۵ ۲۶تا تخمک داشتم که ۲۲تاش جنین شد .

اگر دکترا غرور کاذبشونو میذاشتن کنار والا بد نبود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم ...ماه پیش لک بینی داشتم دکتر گف باید هیسترو بشی تا بفهمیم علت لک بینیت چیه ....بهم اچ دی ...

عزیزم انشالله گل پسرات هرچه زودتر انتقال بدی وبچسپن به مامانشون منم شنبه ال دیم تمومه پری شم برم ببینم برام انتقال میده یا نه

بچه ها کسی اطلاع داره بخوام برم ابن سینا عکس رنگی بندازم با بی هوشی شرایط خاصی داره؟ یا باید وقت بگی ...

باید وقت بگیری روز اول پریودت برا روز ۸،۹،۱۰ بهت وقت میدن.ی آزمایش کرونا که باید بدی ودو روز قبلشم نزدیکی نداشته باشی‌.من حدود ۱ماه پیش انجام  دادم درد سرسام آور نداشتا بدون بیهوشی هم دردش قابل تحمله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم انشالله گل پسرات هرچه زودتر انتقال بدی وبچسپن به مامانشون منم شنبه ال دیم تمومه پری شم برم ببی ...

این ماه انشاالله انتقالی ها زیادن🥰

انشاالله که همگی مثبت بشیم به یاری خدا🙏🙏🙏

دور از جونت. چرا بدبخت؟ عزیزم نگران نباش.مطمئنم بهترینا برات اتفاق میوفته عزیزم

آخه‌میبینی‌‌‌‌من‌تواین‌۵سال‌بچه‌دارکه‌نشدم‌هیچ‌

هزارتامشکل‌پیداکردم..

کاش‌خدابهم‌‌دیگ‌نمیخاست‌بچه‌بده‌‌اقلم‌گرفتار‌‌‌دکترهانمیکرد

😔😔😔😔😔😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانما من از صبح همش سرگبجه دارم اعصابم خورد شد @زینبی_بابا    

چراااا؟

فشارتوگرفتاری؟

قندخونت‌چی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻