2777
2789
عنوان

درد وحشتناک پر یود

31 بازدید | 5 پست

من دو سه ماه میشه هر بار لخته های بزرگ دفع میکنم 

تا قبل از دفع اون لخته درد های وحشتناک دارم مثل درد زایمان طبیعی اصلا 

مسکن هم فایده نداره تا وقتی اون لخته دفع نشه 

چیکار کنم الان انقدر دردم زیاده دارم میمیرم

اگر بدوئم تاثیر داره تا لخته ها دفع شه؟

ماه های قبل دکتر رفتم الکی فقط دنبال پول بودن من بخاطر تنبلی تخمدان ضخامت رحمم زیاد میشه میگفت برو بیمارستان بخواب تا کورتاژت کنم!!!! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم درد و لخته به این شدت بی دلیل نیست. خواهشا مشکلات زنانه رو پشت گوش ننداز . اون دکترو قبول ندار ...

اره درست میگی خیلی مهمه این مسائل.

دکتر خودشم گفت بخاطر مشکلات هورمونیه اگر به هم ریختگی هورمونات اوکی شه اینم حل میشه  ولی اگر کورتاژت نکنم میگن چرا کورتاژ نکردی

رلستی هر دوتا دکتر که رفتم برام قرص های هورمونی برای تنظیم پریود تجویز میکنن که چون ما توی ژنتیک دور از جون سابقه سرطان سینه داریم خیلیییی برام خطرناکه احتمال این بیماری رو میبره بالا 

شاید اصلاح سبک زندگی کنم درست شه هورمونام

اره درست میگی خیلی مهمه این مسائل.دکتر خودشم گفت بخاطر مشکلات هورمونیه اگر به هم ریختگی هورمونات اوک ...

تازگیا برای تنبلی تخمدان تغییر سبک زندگی خیلی توصیه می‌شه.  ایشالا مشکلت حل می‌شه. 

کورتاژ تشخیصی هم یه نمونه برداری واسه تشخیص بهتر مشکله، اگه آمادگیش رو داشتی اونم انجام بده خیالت راحت بشه .فکر نمی‌کنم عارضه خاصی ایجاد کنه