2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره منم میگم بهش ببینم نظرش چیه  کلا همه  مشکلاتو  که دلیلشو دنبال کنی یه ردی از است ...

الهی آمین

خدا به هممون رحم کنه فقط

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم شمام سلامت باشی. اره واقعایکم کار سختیه ازطرفیم دکترم تومشهداصرار داره زودترانتقالش بدم ...

ان شاالله که هر وقت انتقال دادی با همون انتقال اولت مامان بشی و دلت شاد شه عزیزم

آره بابا پس این همه بچه به دنیا میاد باید دونفره ها تعطیل میشد؟😝

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
انشالله این بار مامان میشی من خود جنین شناس مرکز بهم گفت ۶۰ درصد انتقالاش مثبته حااا ببینیم خدا چی م ...

درسته ايشون بالاترين درصد انتقال مثبت تو ابن سينا را داره 

انشالله كه دستش براتون خيره دكتر منم هست

وای واقعا 5 روز؟ من الان دارم میمیرم از تهوع اگه با اون درست بشه حتما میگیرم

اره واقعا ۵ روز شکمم کار نکرد ....هر چیزی که بگی مصرف کردم ...روغن زیتون و ماساژ شکم و انجیر خشک و الو و ماساژ مقعدو میوه های مختلف ...هیچییی اثر نکرد متاسفانه

اره مطمان باش روغن کرچک تو سه ساعت اثر میکنه و کله رودت رو تخلیه میکنه

سلام عزیزم توچه مرحله ای هستی انتقال ندادی

سلام عزیزم ...ماه پیش لک بینی داشتم دکتر گف باید هیسترو بشی تا بفهمیم علت لک بینیت چیه ....بهم اچ دی داد گف ۱۳ سیکلت بیا ....ایشالا برم ببینم چه طور میشه

شما چه مرحله ای هستید؟

یعنی الان یدونه نی نی داری؟ 😍😍 برای منم4تان قربونشون برم. من بنظرت چیکارکنم خوب شم؟ حسم دست خودم ...

فکر کنم بیشتر ترس از نگرفته منم اینطور شده بودم. یا فکر می کنی همچی باید ردیف بشه خونه تمییز بشه. ولی همش ترس و اضطرابه بنظر خودم

خدایا شکرت