2777
2789
عنوان

خرید پسرکم 🌱عکس

168 بازدید | 19 پست

تو مدرسه نمایشگاه کتاب برقرار کردن..

تو گروه اعلام کردن هرکی مایل به خرید کتاب هست، پول بیاره..

من برای پسرم ۱۰۰ تومن گذاشتم

گفتم مثل بچه های همسن و سالش کتاب های عروسکی کوچیک ۴۰،۵۰ تومنی میخره دیگه

پسرم هم رفته، کتاب شاهنامه رو خریده🤩😍

پشت جلد زده ۹۶ تومن

واستاده به مسئول کتابها گفته باقی پول منو بده

ایشون گفته ۹۶ تومنه، باقی نداره

گفته نه باید باقیشو بدی

آقاهه ۱۰ تومن داده به پسرم😍

وای که چقدر عاشق کتاب و خریدش شده

همه ۸۰ صفحه رو یه ساعته خوندم براش

کیف کرد از خریدش

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

ماشاءالله افرین به سلیقش 😍♥

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

چقدر خوب پسرت حق شو دفاع میکنه افرین بهش ..

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین🤩🤩🤩🤩🤩

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

وای دختر منم عاشق شاهنامه هست

حالا قراره ی سری مجموعه براش بخرم

و ی کتاب شاهنامه به زبان اصلی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

بیشتر از حقشم گرفته😁😁

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

ماشاءالله افرین به سلیقش 😍♥

چطور ب دنیا اومدن رستم و داستان پدرش زال و پدربزرگش سام و رفتن ب مازندران و جنگ با دیو سپید و هفت خوان و...

کتاب خوبی بود🤗💜❤🙏🏻

چطور ب دنیا اومدن رستم و داستان پدرش زال و پدربزرگش سام و رفتن ب مازندران و جنگ با دیو سپید و هفت خو ...

خوب نیست یه شاهکاره که دیگه مثلش نمیاد 🥹

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

گفتم مامان تو باید از ۴ تومن میگذشتی ولی ایشونداز ۶ تومن گذشته

تو کیفش بااینکه بوفه مدرسه چیزای واقعا جالبی نمیاره ولی پول میذارم براش، خودش خرید کنه، چونه زدن و خرید و حساب کتاب رو بلد شه تو این جامعه

وای دختر منم عاشق شاهنامه هستحالا قراره ی سری مجموعه براش بخرمو ی کتاب شاهنامه به زبان اصلی

چه عالی

ماشالله🙏🏻💜🤗😍

گفتم مامان تو باید از ۴ تومن میگذشتی ولی ایشونداز ۶ تومن گذشتهتو کیفش بااینکه بوفه مدرسه چیزای واقعا ...

این کارت عالیه

با اینکه مجردم این تاپیکتو سیو کردم بچه دار شدم استفاده کنم .. 

مثل شما تربیت اگاهانه داشته باشم

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊