2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
راستشو بخایین من دکترم علیرضایی بودولی فک کنم دکترای تجویز کنن ولی همشون تقریبا یه چیز تجویز میکنن ا ...

متوجه شدم ممنون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
زینب جون این همه استرس کشیدم  گریه کردم رفتم زیر سرم اخر معلوم شد آزمایشگاه اشتباه کرده ۲۴ هزار ...

عزیزم😍😍😍 مامان شدی؟ خیلی خیلی مبارکه😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم اخه داروخانه بهم سرنگ انسولین داده تو هر سرنگ انسولین یه دونه بیشتر جا نمیشه شما با چه س ...

عزیزم میتونی سرنگ ۲سی سی استفاده کنی و سرسوزنش رو سرنگ انسولین استفاده کنی.آب مقطر هم برا هر پودرنیم سی سی معمولا میریزن.یعنی ۳تاشو یه بلر بزنی و ۱/۵سی سی بشه همش.تو سرنگ بزرگ داروهم هدر نمیره راحت کارمیکنی باهاش.

مرسی عزیزم😘 اومدم آمپول سینال اف بزنم یه پودر و یه آب داره وقتی آب رو ریختم تو پودر کف ایجاد شد تک ...

خیلی اروم آب واردش کن و اصلا تکون محکم  نده باید خیلی  خیلی اروم یه دایره تو هوا بکشی

خدایا شکرت
ممنونم‌ازت‌خواهری خیلی‌خوشحالم‌دوست‌هایی‌مثل‌شما‌دارم😍😘 آره‌عزیزم‌شنبه‌حتما‌میرم‌ببینم‌چه‌تصمیمی ...

منم همینطور عزیزم😍

منو از خودت بیخبر نذار گلم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم وقتی نگاه معصوم بچه هاتونا میبینید منم دعا کنید بخدا فقط خدا یه دختر بهم بده حس قشنگ مادر بودن ...

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم اخه داروخانه بهم سرنگ انسولین داده تو هر سرنگ انسولین یه دونه بیشتر جا نمیشه شما با چه س ...

عزیزم چرا قبل تزریق نمی پرسین از کسی. شما با امپول بزرگ مواد رو می کشین اماده تزریق شد با سر سرنگ انسولین عوض می کنین و با سر سرنگ انسولین می کشین. کل مواد حتما بکشین. و اینکه تو هوا دایره اروم بزنین برا حل شدن

خدایا شکرت
۲تا بلاست.شوهرم میگه مطمئنی جنینا انتقال دادن به رحمت ننداختن رو زمین میگه با درصد هوشیاری این پرسنل ...