2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
من طاقتم نیومد و امروز رفتم سونو قلب متاسفانه فقط یه ساک بارداری خالی بود سن بارداری رو ۵ هفته و ۴ ...

منم فک میکردم هفت هفتمه ولی رفتن گفتن شش هفته و دو روز قلب دیده نشد 

گفتن ده رو دیگه برم سونو 

کاری جز صبر نمیتونیم انجام بدیم عزیز دلم 

خداجونم شکرت       
سلام ثمین جان ممنونم انشاءلله بزودی خبر بارداریتو ببینم تو تاپیک انشاءلله 

سلام عزیزم مبارکهههه دیدی استرسات الکی بود خیلی خوشحال شدم قلبه کنجد کوچولوت تشکیل شد انشالله ۹ماه بارداری راحتیو سپری کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگه دیگه نمیریم 😔😔

شوهره منم هر دفعه به در بسته میخوردیم میگفت من دیگه نمیام ولی در نهایت وقتی اصرار و گریه منو میدید راضی میشد. تو یکم فرصت بده به خودت و شوهرت بزار یکم از لحاظ روحی بهتر بشین بعد مطمئن باش شوهرتم همکاری میکنه. اصله کاری جنینه که شما داری انتقال دردسر و هزینش کمتر از پانکچره

سلام عزیزم مبارکهههه دیدی استرسات الکی بود خیلی خوشحال شدم قلبه کنجد کوچولوت تشکیل شد انشالله ۹ماه ب ...

یه لحظه شوکه شدم خنده اومد رو لبم 

عزیزم مرسی ولی هنوز سونو نرفتم 😅

خداجونم شکرت       
یه لحظه شوکه شدم خنده اومد رو لبم  عزیزم مرسی ولی هنوز سونو نرفتم 😅

عه؟؟؟؟؟ قاطی کردما پس کی بود امروز سونو قلب رفته بود باز برگردم عقب پیامارو بخونم خخخخخ😂😂😂

شرمنده گلم حالا من پیش پیش بهت تبریک گفتم که اولین نفر باشم😁😁

[QUOTE=169386596]اااا تو از من عقبتر بودی ولی الان جلوتری من ۲۹ کاملم [/QUOT طبق سونو میگی یا تقویم ...

خوب بسلامتی نه برای من تو اسفنده تا دهم ایشالا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود