2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام دوستای گلم رفتم تکرار  کردم آزمایشمو بتا از ۵۱ شده بود ۱۳۲ ان شاءالله که همه شما حاجت روا ...

سلام عزیزم مبارکت باشه 💖💖💖🌹🌹🌹 انشاالله بارداریه خوب و راحتی داشته باشی 

گلم چندم انتقالت بود؟

سلام دوستای گلم رفتم تکرار  کردم آزمایشمو بتا از ۵۱ شده بود ۱۳۲ ان شاءالله که همه شما حاجت روا ...

مبارک باشه عزیزم ایشالا دفعه بعد خبر دیدن قلبشون رو برامون میاری

با حال خوبت برای  همه دعا کن برای من هم دعا کن که فردا تخمو داشته باشم و جنین بشه بعدش بچسبه به دلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم خداحفظش کنه..انشالله ۹ماه سلامتی رو طی کنید..

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ای جانم بسلامتی بغلتون بگیرین.فاصله ی پسراتون چقد میشه الان؟عزیزم اقدام هاتون چطوری بود سر پسرتون؟من ...

به نظر من چون شمام مثل من دو تا داری اصلا ریسک نکن حالا باز خودت میدونی یکی از اقوام ما حتی ای یو ایم کرد بعد از دو تا دختر الان چهار تا شدن ناشکری نمیکنه ولی صد بار میگه کاشکی ریسک نمیکردم ای وی اف میکردم منم خودمو زدم به کوچه ی علی چپ😁 انگار نه اگار میگفت تو ریسک نکن بعدا پشیمون میشی

خانمها به نظرتون چه غدایی  یا چه چیزی به جز دارو خوبه مصرف کنی که تخمکای بالغ داشته باشی؟! 

من سری قبل گفتن ۲۰ تا تخمک که فقط ۵تا جنین باکیفیت شد میگفتن اسپرم همسرت ضعیف بوده ولی به نظرم خیلی از تخمکامم پوچ بودن!!

ماه بعد میریم سیکل پانکچر چه چیزی خوبه استفاده کنم تا تخمکام بالغ شن!! که انشالله جنین بیشتری بگیرن !؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

خدارو صدهزار بار شکر عزیزم ...خیلی خوشحال شدم☺☺مبااارکه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام ثمین جان من نازایی ثانویه داشتم ۵ سال پیش میخواستم تعیین جنسیت کنم ذخیرم از ۲.۵ اومد ۱.۸ و شوهر ...

مرسی عزیزم .والا توی خونه ما همیشه گرمیجات و مغزیجات مصرف میشه خودمم طبعم به شدت گرمه .این موضوع شوهر واقعا نمیدونم چی باید بشه توی عمل قبلی هم مرفو از ۲درصد به ۱٪ اُفت کرد و تحرک اسپرمش همیشه صفر بود و تعداد از ۵۵۵میلیون به ۱۵۵میلیون نزول کرد بعد اونم هربار کم شد الان از مهر ۹۷ آز نداده ولی آخرین بار  تعداد ۸۰میلیون بود با مرفو ۴درصد و باز تحرک ۰

خدا خودش باید رحم کنه بهمون من توی این سالها زحمت و تلاشمو کشیدم و کردم .خدا کنه برا منم معجزه شه واقعا نمیدونم چه گناهی مرتکب شده بودم انقدر زجر دیدم توی زندگی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام گلم ببخشید یعنی اگه واریکوسل باشه میکرو انجام نمیدن؟  شوهر منم واریکوسل گرید 3 سمت چپ دار ...

والا نمیدونم اینو .نظر هر دکتری با دکتر دیگه فرق داره دکتر من انجام نداد و گفت اول عمل.اصول کاریش اینجوری بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم نداشتم از روز اول انتقال شروع شد 

مرسی از اینکه جوابمو دادی عزیزم

دکتر گفته تا کی باید ادامه بدی؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنونم عزیزم❤ بار دوم بود عزیزن

مبارکه گلی جون ......دیدی گفتم نگران نبلش میره بال....دکترتون سهیلا عارفی بود،؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنونم عزیزم❤ بار دوم بود عزیزن

مبارکه عزیزم ایشالله 8ماه دیگه سالم بغلش کنی و لذت ببری از بوی تنش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️