2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

[QUOTE=169386596]اااا تو از من عقبتر بودی ولی الان جلوتری من ۲۹ کاملم [/QUOT طبق سونو میگی یا تقویم بارداری من دکترم با تقویم بارداری میزنه  توسونو ان تی وانومالی یه روز فرقش بود فکر کنم ۱۴ یا ۱۵ بود  ۲۶رفتم براچکاپ گفت ۲۹ هفته هستی حالا یک روز  بالا وپایین نمیدونم فکر کنم تو سونو اخر گفت واسه بهمن دیگه روزش قطعی بگه

من پارسال دی ماه رفتم که ۳۶ سالم بود ذخیرم پایین بود طبق آزمایش که مرکز ناباروری داده بودم ۰/۶ بود د ...

ایشالا که با جواب مثبت خوشحالمون میکنی

من هم فردا پانکچر دارم ۳ تا فولیکول داشتم امیدوارم تخمک خوب داشته باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخ جونممم ارخ دخترم دل دردی نبود خیلی خوب بود شب تا صبح می خوابید ولی این یکی و نمی دونم اره والا ...

ان شاالله گل پسرت مثل دخملی آرومه و مامانشو اذیت نمیکنه😍

سلام عزیزم ایشاالله نی نی رو سالم بغل بگیری گلم شما اندومتریوز داشتید چه علاعمی داشتید؟با سونو واژین ...

سلام من دردهای شدید پریودی  خونریزی شدید که با هیچ مسکنی خوب نمیشد همه جور سونو ازمایشc125ام ار ای هیسترو سالپونوگرافی عکس رنگی همه سالم بود درد مقعد تو پریودی داشتم کلا رودهام خیلی درد داشت اخر سر رفتم پیش دکتر لاپاراسکوپ تو ارش برام سونو مخصوص اندو نوشت تو  خ فلسطین دکتر گفت رحمت بزرگ شده اندومیوز داری در بیار یا باردارشو تو هیسترو گفت چسبندگی داری به خاطر سزارین قبلی خلاصه می خواستم از درد خلاص بشم  که غافلگیر شدم

سلام عزیزم ۷ ابام دنیا اومد شما تو چ مدحله ای هستی؟اقدامس؟

نه عزیزم، تقریبا همزمان با شما بودم، یادمه ویار شدیدی هم داشتید مثل خودم، نی نی منم 15 آبان به دنیا اومد

منم برعکس از اینکه دکتر بهم پردنیزولون داد نگران بودم گفتم تو این اوضاع کرونا ضعف سیستم ایمنیم کم بو ...

این مشکل سیستم ایمنی فقط با ازمایش مشخص میشه؟ الان سیستم ایمنیتون قویه با ضعیف 🙈🙈🙈 

خدایا شکرت
سلام عزیزم ایشاالله نی نی رو سالم بغل بگیری گلم شما اندومتریوز داشتید چه علاعمی داشتید؟با سونو واژین ...

برای همه نباید در بیاری برای تشخیص نهایی باید لاپاراسکوپی بشی برامن اینطور گفت شما باید اول سونو مخصوص اندو متریوز بدی تا شدت بفهمند بعد اگه نیاز شد لاپارا سکوپی که اونم بعد عمل میگند بر میگردد باید دارو هورمونی بخوری  یا سریع بارداربشی انا جونم این مشکل داشت تو صفحه اول بخون  ولی بعدعمل باردارشد 

این مشکل سیستم ایمنی فقط با ازمایش مشخص میشه؟ الان سیستم ایمنیتون قویه با ضعیف 🙈🙈🙈 

آره عزیزم با آزمایش مشخص میشه ولی من هیچ آزمایشی ندادم دکتر همینطوری بهم داده بر چه اساسی خدا میدونه🤔 والا نمیدونم سیستم ایمنیم قویه ضعیفه خلاصه داد دیگه ☺

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه عزیزم، تقریبا همزمان با شما بودم، یادمه ویار شدیدی هم داشتید مثل خودم، نی نی منم 15 آبان به دنیا ...

اهااان اره یادم اومد مبارکه عزیزم بسلامتی اره پدرم درومد تا اخر داشتم فقط وسطا یکم بهتر شدم

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
آره دوبار بارداری پوچ داشتم طبیعی باردار شده بودم نه پل جنین دیده نشد فقط ساک حاملگی من به خیالم ...

گلم ۵ هفته خیلی زوده وایستا ۸ هفتگی برو حتما با خبر میای مارم خوشحال میکنی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی