2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044808 بازدید | 684412 پست
۲۷ سالمه تا به امروز هم فشارم از ۱۲ بالاتر نرفته بود خیلی ناراحت و نگرانم که اینو نداشتم که اینم اضا ...

عزیزم بهت حق میدم 

خیلی سخته 😢😢😢😢 آدم به خاطر ناباروری شکننده میشه 

ولی مطمئنم پایان این روزها خیلی نزدیکه.... 

نگران نباش عزیزم به خاطر دارو ها بوده، بهت نساخته، قرار نیست همیشه این جوری باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم، میگم روز 12 سیکل که سونو میشم برای اون سیکلمم دارو میده یا نه فقط سیکل بعدی که دوم پریو ...

روز 12 سیکل فقط برای بررسی اوضاع رحمتون هست برا دادن دارو، برای همون ماه هم دارویی تجویز نمیکنن، بر اساس سونو دارو میدن برای دوم پریودی ماه بعد، از اول اسفند هم دیگه سیکل شروع نمیکنن، عزیزم دیگه گرفتار دکتر شدن همین مشکلات داره، ان شاالله به زودی جواب سختی‌ها و صبوری میگیری و با یه لبخند نی نیت همه فراموش میکنی

مي گم مام هم رفتي  دكتر نصر رو اينجا خيلي همه قبولش دارن  من البته خودم شخصا نرفتم تاحال ...

نه عزیزم نرفتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببین بی بی چک چرت نیست خوب اون درست نشون داده ولی متاسفانه بتا اومده پایین من همیشه میگم بیشتر کسایی ...

اره سر دخترمم از همین مارک زدم حتی کمرنگ تر از این یکی بود ولی بتام خوب بود..قسمتم این بود.

شما هم قبل انتقال دومت ناامید بودی؟من یجوریم میگم چون یبار منفی شده حتما حالاها خدا نمیخاد بده از حسای قبل انتقالت بگو

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین حتما به دکترت خبر بده گلی

ممنون عزیزدلم

براش تو واتساپ پیام گذاشتم ندیده فعلا منم طبق روال قرصامو میخورم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مگه جز این چاره ای هم داشتم    

بازم توکل به خدا عزیزم انشاالله پاداششو با دوقلوی نازو خوشگل ببینی😍😍😍

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
والا انگار اون سالها مد نبوده این آزمایشات تکمیلی.چون تازه بعد انتقال ۱۲ تازه یادشون افتاد که بررسی ...

اره منم سال ۹۷ رفتم برام انجام ندادن ...شایدم اونموقع مدنبوده به قول شما....خوب خدارو شگر که انجام دادی مشکل رو فهمیدی....من همیشه خوردن داروها برام یه مشکل بزرگه....استردیول لمانی اصلا بهم نمیساخت ...خدارو شکر استردیول ایرانی مشکلی نداشتم باهاش .....ولی فکر دارو خوردن باعث میشد که از ای وی اف مجددفرار کنم....خداروشگر شما با داروها مشکلی نداری پس؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خ به؟ با نی نی داری چه می کنی؟

سلام جانم، خدارو شکر، خوبم، نی نی داری خیییلی سخته، خوابش اصلا تنظیم نیست، دل دردای شبانه داره، گریه هاش زیاده، ان شاالله یکی دو ماه دیگه گرفتار این بی‌خوابی های شبانه میشی،حتما تا میتونید استراحت کن😉و همه‌ی این سختی‌ها قسمت همه ی منتظران نی نی🙏🙏🙏

سلام عزیز دلم. ممنونم ❤️ خوش برگشتی 😍😍😍 وای عزیزم خداروشکر که الان بهتری. ایشالله هر چه زودتر ب ...

مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم بهت حق میدم  خیلی سخته 😢😢😢😢 آدم به خاطر ناباروری شکننده میشه  ولی مطمئنم پایان ...

بعضی وقتا خیلی ناراحت میشم دلم می شکنه ولی بخاطر همسرم حفظ ظاهر میکنم نمیخوام فکر کنه منتی سرشه چون خودم میبینم چقد ناراحته چند باری هم گفته کاش من بمیرم دور از جونش تو راحت شی بخاطر من این همه عذاب نکشی

ولی بازم توکل میکنم به خدا.. ممنون که جوابمو دادی خواهری

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بازم توکل به خدا عزیزم انشاالله پاداششو با دوقلوی نازو خوشگل ببینی😍😍😍

انشالله