2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اومده پایین؟

اومده پایین ولی منفی نشده هنوز ، بازم باید هفته بعد ازمایش بدم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام گندم جون خوبی خواهری؟فدات بشم مرسی  والا ترکوندنش متاسفانه اونتاپیک رو خودت در چه حالی خ ...

خيلي ممنون ثمين جان منم خوبم 

بله انتقال دادم 

كار منم خلاصه وسيد به آي وي اف 

ولي اگر بار اول كه آز همسرم رو ديدي اينقدر جدي بهم نگفته بودي ققط برو آي وي اف فكر كنم چند سال ديگه هم دور سر خودم مي چرخيدم

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم سال ۹۷ رفتم برام انجام ندادن ...شایدم اونموقع مدنبوده به قول شما....خوب خدارو شگر که انجام د ...

نه دیگه خدا این لطف رو در حقم کرده موقع انتقال روزی ۱۶تا قرص و امپول میزدم انگار نه انگار .معدمم آخ نمیگفت ولی ساعت کم میاوردم بخدا گاهی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اومده پایین ولی منفی نشده هنوز ، بازم باید هفته بعد ازمایش بدم

چنده؟؟نمیشد صبر کنی شاید ساک تشکیل میشد

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
چنده؟؟نمیشد صبر کنی شاید ساک تشکیل میشد

نه دیگه بتام یک هفته بعدش از ۶۱۷ اومده بود رو ۱۱۰ ، بعدشم دفع کردممشون 🥺 

الان شده ۳۰

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه دیگه بتام یک هفته بعدش از ۶۱۷ اومده بود رو ۱۱۰ ، بعدشم دفع کردممشون 🥺  الان شده ۳۰

اهان...انشاالله ک اینبار انتقال بدی و مثبت بشی..شما خراش نمیدی اینبار؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اهان...انشاالله ک اینبار انتقال بدی و مثبت بشی..شما خراش نمیدی اینبار؟

انشالله ، نمیدونمم دکترمم نگفته بهم

نه دیگه خدا این لطف رو در حقم کرده موقع انتقال روزی ۱۶تا قرص و امپول میزدم انگار نه انگار .معدمم آخ ...

😅😅😅خوب پس خدارو شکر.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه گلم چه خطری!!!!  الان که چیزی معلوم نیست 😉 😉 😉 😉  البته هر کاری دکتر گفته انجام ب ...

ممنونم عزیزم😘😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خواهش میکنم عزیزم آره عزیزم داخل سرنگشه موقع زدن که درجه رو تنظیم میکنی میبینی محلولو

الان اول سوزنو زدم تو پوستم اروم هوایم نبود نزدمش رو عدد ۲۴ دکمه نارنجی و فشار دادم دیدم دکمه حرکتی نکردو صدا نداد بعد متوجه شدم نزدمش روی ۲۴ دراوردمش زدمش روی ۲۴ بعد دکمه نارنجی و چرخوندم تا به عدد صفر رسید .الان درست زدم؟اصلا درد هم نداشت

خيلي ممنون ثمين جان منم خوبم  بله انتقال دادم  كار منم خلاصه وسيد به آي وي اف  ولي ...

انشالله خیره خواهر غصه نخور خدا درد داده درمانشم داده .فقط تلاش کن مطمئن باش ی روز بیدار میشی میبینی ی نینی خوشگل کنارت خوابیده و برا بودنش روزی هزار بار خدا روشکر میکنی شک نکن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله خیره خواهر غصه نخور خدا درد داده درمانشم داده .فقط تلاش کن مطمئن باش ی روز بیدار میشی میبینی ...

چه قشنگ گفتي ان شاءالله 

ان شاءالله براي شما و همه منتظرها

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….