2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684419 پست
من دارم متاسفانه . نمیدونم چرا . شبها تا صبح پاهام درد میکنه . کلا خواب شبم بهم ریخته و کم شده و بسی ...

مثل من.بعدش هم از خواب کم سردر میشم.الان پیام دادم به دکترم میگه ساشه منیزیم بخور واسه گزگز پا.منم شنیدم میگن خیلی خوبه منیزیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل من.بعدش هم از خواب کم سردر میشم.الان پیام دادم به دکترم میگه ساشه منیزیم بخور واسه گزگز پا.منم ش ...

اینو من میخورم . تقریبا از هفته ۱۱ بود که روزی یه ساشه پس چرا اینطوری شدم باز

سلام..ن دکتر اسکوئیان

بخاطر تيكر بارداريت گفتم

عزیزم منم نوین مشهد انتقال دادم

فردا آز دارم.روز ۱۱بی بی منفی بود.

بار دوممه. مگه اینکه معجزه بشه مثبت شم.

امیدوارم پیش اسکوییان نتیجه بگیری.

موسوی فر هم مثبتاش بالاست توی ارمغان.

بخاطر تيكر بارداريت گفتم عزیزم منم نوین مشهد انتقال دادم فردا آز دارم.روز ۱۱بی بی منفی بود. بار د ...

اول ک مثبت شدم تیکر زدم بعد دیگ برنداشتم..انشاالله مثبت میشی بیبی چک مضخرفه منک بیبی هام مثبت بود و امیدوارم کرد چیشد .شما الهی ک ازمایشت مثبت باشه..بازم جنین داری؟؟مشکلتون چیبوده؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام به همگی دوستان  بعد از ی غیبت طولانی دوباره اومدم  به خدمتتون عرض کنم که بعد دکتر ر ...

سلام ثمين جان 

خيلي ذوق كردم ديدمت اينجا 

ولي براي چيزايي كه گفتي ناراحت شدم ان شاءالله بالا دور باشه ازت 

اون تاپيك اقدامي ها چي شد؟ 

هست و من پيداش نمي كنم يا بسته شده ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

عزیزم من ابن سینا و رویان و مرکز الزهرای رشت انتقال دادم که دوبار بارداریم توی مرکز رشت بود از سال ۹ ...

مي گم مام هم رفتي 

دكتر نصر رو اينجا خيلي همه قبولش دارن 

من البته خودم شخصا نرفتم تاحالا 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام‌ بچه‌ها.امروز دکتر برام امپول سینال اف نوشته یدونه .دور ناف بزنم.تا شیش روز بزنم.نگفتن چه ساعتی بزنم بنظرتون چه ساعتی بزنم؟هرروز باید یه ساعت مشخص باشه؟دورناف کجاش باید دقیق زد؟عیبی نداره هرجاش که شد بزنم؟

رفتی‌بیمارستان‌‌بایدمیگفتی‌چه‌داروهایی‌استفاده‌کردی.. ببین‌داروهای اصلیت‌استرادیول‌وپردینازول‌با‌آس ...

گفتم عزیزم به دکتر گفت مشکلی نیست برات امپرازول مینویسم معده درد نگیری قرص خودم کم بود اینم روش ولی نخوردم

آره گلم میدونم اینا مهمه ولی دکتر من خیلی رو مکمل ها حساسه میگه باید دقیق استفاده کنی

آره دکتر پردنیزولونو گفت دو هفته مونده به پری شروع کن بخور منم خوردم الانم که پریودم گفت چند روز مونده به انتقال جنین قطعش میکنیم

شما کی انتقال داری صاحل جون؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام‌ بچه‌ها.امروز دکتر برام امپول سینال اف نوشته یدونه .دور ناف بزنم.تا شیش روز بزنم.نگفتن چه ساعتی ...

عزیزم دکتر به من گفت از ساعت ۴ تا ۶ عصر بزن بعد اولین بار هر ساعتی زدی روزای بعد همون ساعت بزن من ساعت ۵ میزدم  هر روز

سه چهار سانت کنار نافت باشه بهتره

سلام‌ بچه‌ها.امروز دکتر برام امپول سینال اف نوشته یدونه .دور ناف بزنم.تا شیش روز بزنم.نگفتن چه ساعتی ...

منظورم اینه سه یا چهار سانت از نافت فاصله بده و بالا پایین و راست و چپ نافت میتونی بزنی. من بالا و پایینو نمیزدم چون دردم بیشتر بود همون راست و چپ میزدم یک درمیون

اهان پس برا منم اینکارو نکردن ینی؟؟برا من میکرو بوده

منظورم‌این‌بود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اگه‌اینکاروبکنن‌خوبه

اماحیف‌که‌نمیکنن..

‌الان‌عزیزم‌بیشتر‌میکرومیکنن..اسپرم‌های‌خوبو‌برمیدارن‌‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منظورم اینه سه یا چهار سانت از نافت فاصله بده و بالا پایین و راست و چپ نافت میتونی بزنی. من بالا و پ ...

دکتر به من‌گفت سه تا هفت میتونم بزنم.پس منم پنج یا شیش میزنم.خودمم میتونم بزنم دیگه؟شما خودت زدی؟درد داره؟

منظورم‌این‌بود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اگه‌اینکاروبکنن‌خوبه اماحیف‌که‌نمیکنن.. ‌الان‌عزیزم‌بیشتر‌میکرومیکنن..ا ...

اهان برا تعیین جنسیتی ها باید اینکارو میکردن اینقددد هزینه میکنیم 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

من مام میرم دکتر بهم گفت بین ساعت شیش تا هفت بزن.سر ساعت مشخصی باید بزنی.بعد اندازه سه بند انگشت باید از نافت فاصله بدی.

با کریمان کارها دشوار نیست