2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684422 پست
سلام عزیزم بعد مدتها اومدم دیدم بارداری الحمدالله دیگه بی زحمت فکرای منفی رو از خودت دور کن جای نین ...

سلام عزیز دلم. ممنونم ❤️

خوش برگشتی 😍😍😍

وای عزیزم خداروشکر که الان بهتری. ایشالله هر چه زودتر با خبر خوش‌تر برمیگردی❤️ منم انشالله عاقل میشم 🤣

دکتر به من‌گفت سه تا هفت میتونم بزنم.پس منم پنج یا شیش میزنم.خودمم میتونم بزنم دیگه؟شما خودت زدی؟درد ...

آره عزیزم فقط امروز هر ساعتی که زدی بقیه روزام همون ساعت بزن

آره بابا خودت بزن چیزی نیست که اصلا درد هم نداره فقط حتما با پد الکلی تمیز جای تزریقو ضدعفونی کن بعد یه نیشگون بگیر اون قسمتو بعدم آمپولو آروم آروم فرو نکن اصلا با حالت ضربه ای بزن که زیاد اذیت نشی زیادم ضربه ای نه ها بزنی خودتو ناکار کنی😉

از این درجه ای ها هست دیگه؟ سینال پن؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم با افکارت موج منفی رو جذب نکن.اینکه حالت بد نمیشه آرزوی همه باردارهاست به خدا.دوست داشتی اینقد ...

مرسی عزیزم بابت حرفهات. سعیمو میکنم دیگه از این فکرها نکنم.. ایشالله برای هممون بهترین‌ها اتفاق بیفته ❤️

انشالله که خدا هرچه زودتر حاجتت رو روا کنه گلم.....بهت به جای تلاش این سالها سه قلو بده که برات جبرا ...

والا انگار اون سالها مد نبوده این آزمایشات تکمیلی.چون تازه بعد انتقال ۱۲ تازه یادشون افتاد که بررسی کنن اونم مرکز رشت که دولتی بود برام کشف کرد مشکل ایمنی و انعبا دی و جهش ژن دارم بعدشم دوبار باردار شدم که نموند

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم😶😶😶 بهت حق میدم خداییش هم امید داری هم صبر زیاد...

مگه جز این چاره ای هم داشتم  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره عزیزم فقط امروز هر ساعتی که زدی بقیه روزام همون ساعت بزن آره بابا خودت بزن چیزی نیست که اصلا در ...

اها باشه عزیزم مرسی جوابمو دادی😚سینال اف .اره درجه ای گفت بزنش رو ۲۴ بعد بزنش.راستی محلول امپول کاجشه؟داخل سوزنشه؟

اها باشه عزیزم مرسی جوابمو دادی😚سینال اف .اره درجه ای گفت بزنش رو ۲۴ بعد بزنش.راستی محلول امپول کاج ...

خواهش میکنم عزیزم

آره عزیزم داخل سرنگشه موقع زدن که درجه رو تنظیم میکنی میبینی محلولو

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اول ک مثبت شدم تیکر زدم بعد دیگ برنداشتم..انشاالله مثبت میشی بیبی چک مضخرفه منک بیبی هام مثبت بود و ...

ببین بی بی چک چرت نیست خوب اون درست نشون داده ولی متاسفانه بتا اومده پایین من همیشه میگم بیشتر کسایی که بدشون میاد چون منفی نشون داده درست بوده ولی چون ادم ناراحت میشه میگه بی بی بده 

ولی چون مثبت شدی حتما بزودی نی نی میاد تو بغلت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به به ثمین جون خودمون. خوبی عزیزم؟ بهتری انشالله؟ اوه اوه چقدر سخت خدارو شکر بخیر گذشته عزیزم. بیشتر ...

فدات لی لا جون الحمدالله از دیروز دیگه خودم کارهامو میکنم انقدر بدحال بود که حتی حموم هم خودم نمیتونستم برم .بقول همسرم معجزه خدا شامل حالم شد تو زنده موندی.باورت نمیشه حتی آب هم توی معدم نمیرفت همه رو پس میزد .باز خداروشکر

عه پس به نظرت مام برم؟بعد دکتر نصر اصلا به ایمنی و انعقادی اعتقادی داره؟درد یکی دوتا نیست که میخوام جایی برم که واقعا بررسی کنن و سرم  آی وی آی جی بدن بهم

سلام ثمين جان  خيلي ذوق كردم ديدمت اينجا  ولي براي چيزايي كه گفتي ناراحت شدم ان شاءالله ...

سلام گندم جون خوبی خواهری؟فدات بشم مرسی 

والا ترکوندنش متاسفانه اونتاپیک رو

خودت در چه حالی خوبی؟انتقال دادی؟

ن میگن طبیعیه این چیا توivf

ابشالله که دفعه بعد جواب مثبت بگیرین عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اینو من میخورم . تقریبا از هفته ۱۱ بود که روزی یه ساشه پس چرا اینطوری شدم باز

به دکترت بگو.حتما شکمت بزرگ شده و به رباط وتاندون هات فشار میاره.من دیسک کمر داشتنی یه همچین دردی داشتم بعد عمل خوب شدم الانم شروع شده