2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
سلام گلم چرا شماتت؟من که  عقده ای شدم دوس دارم یه ۷ _۸تا بچه درست کنم☺.........عزیزم تقریبی یه ...

شما آی وی اف کردی؟؟؟ من برای الان نمیخکام تازه ۲۰ روزه زایمان کردم دختر سومم را 

دنیای من زیباست
اخه دکتر من گفت اصلا فرق نداره ....از اول باروزی ۴ تا شروع کن گفتم دفعه قبل از روزی یه دونه شروع کرد ...

منم دیدم استرادیول رو همه مدلی میدن

دکتر من فکر کنم دوباره واسه روز یازده پری هم دوباره آزمایش مینویسه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال دیگه هم دارم که ممنون میشم هرکی میدونه کمکم کنه من دیروز دکتر پوست رفتم برای اگزما که گفتن بیماری خود ایمنیه و اگه تو سیکلم باید دارو بگیرم الان که من سیکلمو شروع کردم و تا اونجایی که دیدم همه اونایی که پردنیزولون داشتن از اول با ال دی براشون شروع میکنن

بودن کسایی که فقط بعد انتقال پردنیزولون گرفته باشن؟؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

من دقیقا حست رو درک میکنم

از زمانی که دختر دومم رو بارداربودم تصمیم به بارداری سوم داشتم با ای وی اف برای پسر

انشاالله اول همه ی چشم انتظارا با دل خوش جواب آزمایش مثبت رو بگیرند بعدم شما ومن خخخخخ عزیزم من دو ...

☺☺ایشالله عزیز دلم ...همه حاجتمندا حاجت روا شن....اها فشارکی اسمشو شنیدم ....دکتر خوبیه فک کنم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من دقیقا حست رو درک میکنم از زمانی که دختر دومم رو بارداربودم تصمیم به بارداری سوم داشتم با ای وی ا ...

موفق شدید ؟؟؟آی وی اف کردید و آیا جواب داد؟

دنیای من زیباست

اره گلم دو بار انجام دادم.....شما اولین باری؟مراکز دولتی ارزونتره ولی نمیدونم تعیین جنسیت میکنن یا نه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنون عزیزم‌ دو روز شیاف پروژسترون زدم بعد پانکچر همین  استرادیولم نداشتم  ولی بعد انتق ...

عزیزم شما قبل انتقال پردنیزولون نداشتید؟ بعد انتقال شروع شد؟؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
@مامان_سلما      سلام عزیزم خوبی من چندروزه تاپیکو نخوندم یادم رفته کی انتقالت بود & ...

سلام عزیزم ۱۵ آذر انتقالم بود که برا یکم دی یعنی دوشنبه آزمایش نوشته ولی امروز که دهم انتقالم بود به خونریزی افتادم یه لخته کوچیک هم دفع شد دیگه نمیدونم چطور میشه 

خدایا شکرت