2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
یاونگی رفتم ای یو ای م منفی شد دیگه نرفتم پیشش رفتم تهران مام .. کلا4 ماه رفتم یاونگی

من دکتر پیله وری میرم مرکز امید کارهای پانکچر و انتقال و انجام دادم. انشااله هر چی زودتر جواب میگیری 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     سلام خانما من توسیکل انتقالم واز دیروز دارم استرادیول میخورم.البته اول ...

گلم مگه ازمایش استردیول همرا ه با اف اس اچ و ال اچ و پروااکتین نیست؟یا اینکه حداگانه فقط استردیول دادی؟میشه بپرسم استردیولت چند بوده؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
همسر منم واریکوسل داره اما گریدشو نمیدونم .ازپارسال همین موقع ها دیگه هیچ‌دارویی نخورده .ممنون میشم ...

اسم دکترش ذوالفقاری هست دوبار پیش اون رفت ولی الان دوماهه دارو گیاهی میخوره یه بارم حجامت کرده تازگیا ولی هنوز آزمایش نداده ماه دیگه اگه راه ها باز بشن میریم دکتر ولی خیلی تاثیر گذاشته موفولوژی شوهرم 9% بود الان شده 68% 

چشم اگه مشکلی نباشه من یک ساعت دیگه واستون میفرستم حتما اسمشون رو باید از دفترچه ببینم بگم ولی کلا ویتامین داده بود. 

خانما بین قرص فرتیل اید و اینوفولیک کدوم برای کیفیت تخمک بهتره؟ خواهش میکنم هرکی اطلاع داره زودتر به ...

فرق دارن هردو باهم

اینو فولیک بهتره برای تخمک. مثل اوابوسته ولی ایرانیش

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام خانما وقتی از میدیم مثبت میشه بازم باید امپول پروژسترون رو بزنیم

اره عزیزم تا هفته ۱۶ داری

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام خانما وقتی از میدیم مثبت میشه بازم باید امپول پروژسترون رو بزنیم

اره معمولا تا ماه ۴ باید تزریق بشه

من هفته ۱۳ روزی دوتا زدم

بعدش دیگه نمیدونم تا کی میشه ادامه داد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
گلم مگه ازمایش استردیول همرا ه با اف اس اچ و ال اچ و پروااکتین نیست؟یا اینکه حداگانه فقط استردیول دا ...

استرادیول رو قبل پانکچر انجام میدن ببینن فولیکولا  تخمک دارن یا نه 

اون آزمایش ک شما میگی غیر از اینه عزیزم

@مامان_سلما      سلام عزیزم خوبی من چندروزه تاپیکو نخوندم یادم رفته کی انتقالت بود & ...

سلام عزيزم

منم امروز 10 روز از انتقالم ميگذره، بي بي چکم منفي شده، خيلي خيلي ناراحتم، شماهم بي بي گذاشتين؟