2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684419 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته یه بارم حجامت کرده ,کلا اونایی که واریکوسل دارن نباید سردیجات به خصوص ترشی و فست فود و... بخور ...

منم قبل انتقال هام خیلی رعایت کردم اما مدتیه ناامید شدم اما انگار چاره دیگه ای ندارم باید ازصفرشروع کنم .ان شاء الله با اولین انتقالت مامان دوقلوها میشی ونتیجه همه این سختی ها برات شیرین میشه

اول برگه آزمایشمو نگاه کرد بعد گفت خوب استرادیولت رو شروع کن

حالا این  فعه باید به دکترم بگم ببینم چی میگه...ممنون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نمیدونم حتما همینطوره دوستمم میخاد پیشش انتقال بده واسه اونم این آزمایش رو نوش بله منم دوسری قبل ...

خوب استردیول رو کلا به همه میدن مگه اینکه سیکل نچرال باشه....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
انشاالله که اینبار خبرای خوبی ازت بشنویم

فدات بسم گلی جونم....خیلی ممنونم از دعات....ایشاله که شما هم ایندفعه یه دوقلوی توپول موپول بیاری😍راستی دکترت کیه من  هر وقت اسم کابریت رو میبینم فک میکم مرکز مام میری☺

بله شاید میخواسته ببینه از روزی چندتا شروع کنه

اخه دکتر من گفت اصلا فرق نداره ....از اول باروزی ۴ تا شروع کن گفتم دفعه قبل از روزی یه دونه شروع کردم بعد دوتا بعد سه تا  گفت فرق نداره.همه جوره میشه..البته دکترم جزو عجایب خلقت بود☺

سلام لطفآ شماتتم نکنید من سه تا دختر و میخوام آی وی اف کنم واسه پسر هزینه اش چقدر میشه 

سلام گلم چرا شماتت؟من که  عقده ای شدم دوس دارم یه ۷ _۸تا بچه درست کنم☺.........عزیزم تقریبی یه ۳۰ تومن بزار کنار....

فدات بسم گلی جونم....خیلی ممنونم از دعات....ایشاله که شما هم ایندفعه یه دوقلوی توپول موپول بیاری😍را ...

انشاالله اول همه ی چشم انتظارا با دل خوش جواب آزمایش مثبت رو بگیرند بعدم شما ومن

خخخخخ عزیزم

من دوسری قبل دکتر کلانتری بودم

این سری پیش شهناز فشارکی میرم

سلام به مادرای حال و آینده

منم الان 1سال و نیمه درگیر ناباروریم

بعد دوبار iui ناموفق دکتر بهمون گفت میکرو

ما شهرستان هستیم میخوام ببینم نحوه کار مراکز تهران با اینجا چقد فرق داره؟؟ به شما هم برای شروع استرادیول دادن؟ 

به من استرادیول دادن از روز 21 پریودم بخورم که تقریبا دیگه نزدیک پریودم هستم، من که ضخامت آندوم تو تمام سونوهای روز 10 تا 13 پریودم بین 11 تا 12 بوده نیاز بوده استرادیول بگیرم؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام لطفآ شماتتم نکنید من سه تا دختر و میخوام آی وی اف کنم واسه پسر هزینه اش چقدر میشه 

حدود۲۰وخورده ای میشه

البته من تا حالا با دوتا انتقال منفی۳۶تومن هزینه کردم