2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
یه سوال دیگه هم دارم که ممنون میشم هرکی میدونه کمکم کنه من دیروز دکتر پوست رفتم برای اگزما که گفتن ب ...

اگزما بیماری خود ایمنیه؟ مطمئنی؟ من خودم اگزما دارم از بچگی داشتم .ازمایشات ایمنیم هم نرمال بودن به متخصص خون و دکتر خودمم گفتم هیچ کدوم همچین نظری نداشتن. فکر نکنم اگزما مشکلی برا بارداری ایجاد کنه. برا من که نداشت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه ها اینجا کسی بعد مثبت شدن آزمایشش هم مداوم هیدروکسی کلروکین و استرادیول مصرف کرده؟

من هنوزم دارم مصرف میکنم. امروز که همسرم رفت داروهامو بگیره دکتر داروساز و بقیه کلی ازش سوال جواب کردن که هیدروکسی بعد بارداری ممنوعه، چرا داره مصرف میکنه مگه پوکی استخوان داره؟ جوری که همسرم شک کرد دوباره زنگ زد ازم اسم داروها رو بپرسه.

حالا جعبه استرادیولو نگاه کردم دیدم اونم نوشته برای باردارها ممنوعه 😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@لی_لا1    

@bopo    

@faribakhanoomi    

خانوما شما حرکتای نی نیتونو چندبار در روز حس میکنین؟ مثلا هرساعت؟

آخه من چندساعت یه باره، مثلا امروز صبح زود دوسه بار ضربه زد بعدش دیگه خبری نشده تا الان😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها اینجا کسی بعد مثبت شدن آزمایشش هم مداوم هیدروکسی کلروکین و استرادیول مصرف کرده؟  من هنو ...

من استرادیول رو تا دوازده هفتگی داشتم عزیزم 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اگزما بیماری خود ایمنیه؟ مطمئنی؟ من خودم اگزما دارم از بچگی داشتم .ازمایشات ایمنیم هم نرمال بودن به ...

والا بین اگزما و پسوریازیس شک داشت گفت یا پسوریازیس خفیفه یا اگزماس، اما من زدم تو اینترنت دیدم هم اگزما هم پسوریازیس بیماری خود ایمنیه حالا شنبه باید برم دکترم ازش میپرسم حتما

شما با اولین انتقال باردارشدین؟؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها اینجا کسی بعد مثبت شدن آزمایشش هم مداوم هیدروکسی کلروکین و استرادیول مصرف کرده؟  من هنو ...

استرادیول رو من تا هفته ده داشتم روزی سه تا .هفته ۱۱ شد روزی دو تا و هفته دوازده روزی یکی و هفته ۱۳ هم دیگه قطع شد. بعضی دکترا از هفته ۸ دیگه کم میکنن تا کم گم کامل قطع کنن چون نمیشه یه دفعه قطع کنی

والا بین اگزما و پسوریازیس شک داشت گفت یا پسوریازیس خفیفه یا اگزماس، اما من زدم تو اینترنت دیدم هم ا ...

نه عزیزم انتقال سومم. اگه پسوریازیش باشه میشه بیماری خود ایمنی. اتفاقا من پیامتون رو دیدم رفتم تو نت نگاه کردم اگزما بین بیماری های خود ایمنی نبود اما پسوریازیس بود

بهر حال نظر پزشک متخصص زنانت مهمه . 

☺سلام به رو ماهت...خولی عزیزم؟اره منظورم همون همسرت بود...کجا انداخت؟

ممنونم فدات شم 😘😘😘😘یه دکتر طب سنتی بود نزدیک بلوار معلم ویافت اباد واون سمتاست میشناسی ...رو کارتشم ادرس دقیق نزده شماره زده که زنگ بزنیم وقت بگیریم ادرس و میگه

مرسی نازنین جونم که اینقد کامل توضیح دادی .حتما هم گفته هاتون برا منو باقی دوستان مفیده.دست گلت درد ...

فداتشم آرزوجون  ایشالا بهترین نتیجه رو بگیرید وتاعید همگی مامان نینیا بشید 😍

موفق شدید ؟؟؟آی وی اف کردید و آیا جواب داد؟

تخم کشی کردم ۴تا پسر برام تشکیل شد 

دوبار انتقال دادم هربار یه پسر که نگرفت

حالا انشاالله دوهفته دیگه انتقال دارم اینبار میحام دوتا پسرای دیگم رو بزارم دعا کن ایندفعه دلم شادبشه