2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
ای کاش معجزه بشه برام مرسی عزیزم ممنونم از دلگرمیت خدا بخودت هرچی میخوای بده اونم بهترینشو

قربونت واسم دعا کن فردا انتقال دارم

بتا باید 60 درصد بالا بره ک واسه شما 40 درصد بالا رفته ان شاءالله رشد میکنه من دلم روشنه

ادریانا جان خیلی  دلم گرفت پیاماتو خوندم  انشالله سری بعد مثبت شی همینجا خبرشو به همه مید ...

مرسی عزیزم انشالله 🤲🥺 انشالله خدا دل همروو شاد کنه 🙏 

خدا نینیتووو حفظ کنه گلم🧡🤲

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقته چیزی تو رحم دیده نشه دکترا میگن خارج رحمیه  من بتام دوبرابر نشد بعدش و اینکه خونریزی سیاه ...

من اونروز که رفتم سونو ساک و ببینه ، سونو کرد ساک و ندید گفت حالا ببینم خارج رحمیه یا نه ، خداروشکر نبوددد 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
والا برای ان تی که رفتم نرمال بود چندروز بعدش کرونا گرفتم برای آنومالی که رفتم گفتن آب دورش کاهش پید ...

شاید اثراته کرونا بوده حالا خداروشکر بخیر گذشت. مثلا روزی چند لیتر مایعات خوردی؟؟؟ اگه مایعات زیاد بخوریم خطر داره یا نه مثلا میگم من واسه پیشگیری میتونم مایعاتمو بیشتر کنم؟؟؟؟ کرونا سخت بود تو بارداری؟ تب داشتی؟ اووف منم همش میترسم از کرونا خدا خودش کمکمون کنه

عزیزان من فردا انتقال دارم با دلای پاکتون واسم دعا کنین انتقال اولمه و کلا 4 تا جنین دارم خدا خودش ن ...

انشالله بسلامتی میری و با نینی ها میای و ۹ ماه پیشت میمونن🤲🤲🥰🥰

ای کاش معجزه بشه برام مرسی عزیزم ممنونم از دلگرمیت خدا بخودت هرچی میخوای بده اونم بهترینشو

ایشالااا بالا رفته بتات عزیزم 🤲🤲🥰

مرسی عزیزم انشالله 🤲🥺 انشالله خدا دل همروو شاد کنه 🙏  خدا نینیتووو حفظ کنه گلم🧡🤲

ادرینا جون واسه این انتقالت بنظر من حتما ا اس ا 

انار یا سس انار ، امپول نوروبیون و امپول د سه بزن

ویتامین ای و امگا سه خم از الان شروع کن این حاملگیت ب احتمال زیاد پوچ بوده ان شاءالله بعدی واست دوقلو بشه

خانوما نگفتین حتما واسه شروع دارو ها دومین روز پریود باید بریم؟ آخه شنبه من میخوام برم میشه چهارمین ...

سیکل لانگ برات میزارن و خونریزی داشته باشی میشه فقط بهشون بگو روز چهارمی

خدایا شکرت
ادرینا جون واسه این انتقالت بنظر من حتما ا اس ا  انار یا سس انار ، امپول نوروبیون و امپول د سه ...

اره باید تقویت کنمم خودموو ، متاسفاته من بعد انتقالم اون مولتی ویتامینی که همیشه میخوردم و هم دیگه نخوردم ترسدیم بخورم😐 فکنم طبعمم سرده ۶ روز نشاسته هم خوردم🤦‍♀️خودمم بستم به سردی خوردن ، گرمی نخوردم 

خانوما نگفتین حتما واسه شروع دارو ها دومین روز پریود باید بریم؟ آخه شنبه من میخوام برم میشه چهارمین ...

نه‌عزیزم‌

میشه‌بری

تاروزچهارم‌میشه‌رفت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم هر کاری کردم با لبتاب و گوشی نمیاد ، میشه نکات مهم اش رو اگر دیدی بهمون بگی

خیلی از بحث ها تخصصی بود ولی در کل بعد ۳ بار شکست ای وی اف بررسی شروع میشه مشکلات رحمی و آندوزیمتر و مشکلات انعقادی و ایمونولوژی  کیفیت جنین همشون برریی میشه. بهتره بعد کرونا ۳ ماه فاصله باشه برای ازمایش های ایمونولژی. هچینگ پرسیدم برای جنین ضرری نداره گفتن نه. مشکلات ایمونولوژی می تونه از عدم لانه گزاری تا سقط  تو ۳ ماه اول تاثیر بزاره. نمی دونم دیگه چی بگم 🤔 رویان یک تیم بررسی سقط مکرر داره. 

خدایا شکرت
اره باید تقویت کنمم خودموو ، متاسفاته من بعد انتقالم اون مولتی ویتامینی که همیشه میخوردم و هم دیگه ن ...

منم هنوز  فکرم درگیره چرا منفی شدم اینقدر استرس کردم چند روزه پلکم میپره. یخوده باید بیخیال بشم. ان شالله دفه بعدی مثبت میشی

خدایا شکرت
اره امروز صبح باز یکم خونریزی داشتم  😔 پریشب هم یکم اومد ولی قهوه ای رنگ بود... صبح زنگ بزنم ...

عزیزم‌برو‌حتما

یه‌وقت‌خدایی‌نکرده‌خارج‌رحمی‌نباشه

شایدم‌کنجدات‌دوتاهستن‌...بتات‌خیلی‌بالارفته

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم هنوز  فکرم درگیره چرا منفی شدم اینقدر استرس کردم چند روزه پلکم میپره. یخوده باید بیخیال بشم ...

عزیزم دیگه فکرشو نکن ، ایشالا مثبت بشیم و بمونه برامون سری بعد 🤲🤲