2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045144 بازدید | 684431 پست
خداروشکر ک نتیجه گرفتی من برج 5 تخمک گیری کردم سنم که کم بود دکتر دوز دارو را کم داده بود 5 تا تخمک ...

ممنون عزیزم، منم پانکچر اولم هیچی تقویتی نخوردم 23تا تخمک داشتم همش 5تا جنین شد ولی سریه دوم همونایی که گفتم رو مصرف کردم نتیجه داشت

راستی به دکترت بگو قرص ملاتونین میشه استفاده کنی؟ درسته قرص خوابه منتها دکترم میگفت خیلی تاثیر خوبی روی تخمک داره جدیدا خیلی از دکترا تجویز میکنن من بار دوم اینم داشتم

انشاالله این بار جنینای خوبی برات تشکیل بشه😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقته چیزی تو رحم دیده نشه دکترا میگن خارج رحمیه  من بتام دوبرابر نشد بعدش و اینکه خونریزی سیاه ...

الان دارم سریالی میدم ولی می ترسم دیر شه ولی بتای من اخریش 23 بود تو رحم با این بتا باردارم باشی چیزی دیده نمیشه خارج رحمی رو باید لوله های رحمی هم چک کنن که ببینن اونجا چیزی هست یا نه اگه اونجاها هم چیزی نبود به این بالا رفتن بتا و بعد پایین اومدنش میگن بارداری شیمیایی یعنی میخواسته یه اتفاقایی بیفته ولی نیفتاده و فقط تو خون تغییرات ایجاد میشه و جنینی تشکیل نمیشه

در اندک من تویی فراوان یارب..
شیمیایی تا بتای ۵۰۰ بالا نمیره 

اا تا چند میره؟ وای خدایا مردم از استرس خوب ادم هی بخواد دو روز یبار بتا بده که از استرس میمیره راه زودتر فهمیدن نی ؟ برای من این دو روز بالا رفته ولی خیلی کم 

الان دارم سریالی میدم ولی می ترسم دیر شه ولی بتای من اخریش 23 بود تو رحم با این بتا باردارم باشی چیز ...

بتاتون خیلی خیلی پایینه نگران نشو 

فکر کنم همون شیمیایی باشه 

من خودم خیلی ادم ترسویی شدم تو این موارد به نظر من بازم بتاتو چک کن 

با این بتا بعید میدونم چیزی تو سونو مشخص بشه 

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم کیفیت جنینات چطوربودن؟منم۲۸تا تخمک داشتم ۱۶تاجنین تشکیل شدولی بنظرم خودم جنینام کم بودن من شوه ...

ببین عزیزم سریه اول که منو شوهرم هیچی تقویتی نخوردیم 23تا تخمک داشتم 5تا جنین هشت سلولی ab تشکیل شد

سریه دوم خودم اینوفولیک خوردم با یه سری ویتامین، برای شوهرمم قرص جینسینگ قرمز گرفتم از 27 تا تخمک 15تا جنین هشت سلولی a تشکیل شد

بار اول از جنین شناس که پرسیدم گفتن نمیشه گفت علت از تخمک بوده یا اسپرم

مشکل اصلیم بسته بودن لوله هامه ولی یه مقدار تنبلی ام دارم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اا تا چند میره؟ وای خدایا مردم از استرس خوب ادم هی بخواد دو روز یبار بتا بده که از استرس میمیره راه ...

مرکز بمن گفتن اینجور مال منو  که انقد پایینه و کم بالا میره میگن بارداری شیمیایی حالا نمیدونم تا چه حد درست گفتن خدایا خودت کمکم کن 😣

اا تا چند میره؟ وای خدایا مردم از استرس خوب ادم هی بخواد دو روز یبار بتا بده که از استرس میمیره راه ...

من پارسال نزدیک یه هفته هر ۴۸ ساعت ازمایش میدادم دستام کبود و نابود شده بود 😓 شش بار ازمایش دادم تا اینکه از پونصد رسید به صد و خورده ای منم پریود شدم دکتر گفت خودش جذب میشه 

خیلی اطلاع ندارم دقیقا سوالای الان شما رو من پارسال تاپیک زدم هنوز هم هست تاپیکام 

تا جایی که من پیگیر شدم بتای بارداری شیمیایی خیلی بالا نمیره بعد از حدود ده روز از تاخیر  فرد پریود میشه

خدایا خودت مواظبش باش
بتاتون خیلی خیلی پایینه نگران نشو  فکر کنم همون شیمیایی باشه  من خودم خیلی ادم ترسویی شد ...

انشالله که چیزی نباشه توروخدا شما بارداری دعام کن دیگه تحمل گرفتاری جدید ندارم بخدا انقد داغون شدم این چند روز حتی شاید باورتون نشه نا نفس کشیدن ندارم خدا به هیچکس این حالو نده التماس دعا. خدا حفط کنه تو دلیتو عزیزم مرسی از جوابات

این سری بازم میترسیدم چون لکه بینی و خونریزی داشتم سه بار ازمایش دادم بتام به ۲۷۰۰ که رسید با سونو مشخص شد یکی خارج رحمیه

خدایا خودت مواظبش باش
من لک بینی ندارم اصلا درد هم همینطور یعنی ممکنه؟ توی سونو الان معلوم میشه؟

عزیزم مال شما داخل رحمیه و ب امید خدا بالا میره نگران نباش استرس نداشته باش فردا حتما تیتر رو تکرار کن

عزیزم مال شما داخل رحمیه و ب امید خدا بالا میره نگران نباش استرس نداشته باش فردا حتما تیتر رو تکرار ...

ای کاش معجزه بشه برام مرسی عزیزم ممنونم از دلگرمیت خدا بخودت هرچی میخوای بده اونم بهترینشو

انشالله که چیزی نباشه توروخدا شما بارداری دعام کن دیگه تحمل گرفتاری جدید ندارم بخدا انقد داغون شدم ا ...

درکت میکنم گلم ادم این مواقع دعا میکنه باردار نباشه تا بخواد خارج رحمی باشه 😔

انشالله هیچی نیست مواظب خودتم باش بازم بتاتو چک کن ولی نگران نشو چون اکثر خارج رحمیا بتاشون بالا میره فقط دوبرابر نمیشه واسه شما ناچیز بالا رفته

خدایا خودت مواظبش باش
خیالت راحت عزیزم هیچی نمیشه من بعداز انتقالم تا الان کلی برام پیش اومده یهویی ترسیدم ولی خداروشکر مش ...

وای خداروشکر 

عزیزم نمیدونی امروز چقدر ناراحت بودم 😭😭😭

خداجونم شکرت       

عزیزان من فردا انتقال دارم با دلای پاکتون واسم دعا کنین انتقال اولمه و کلا 4 تا جنین دارم خدا خودش نظر کنه الان خواهر شوهرم زنگ زده کک بعد انتقال بیا اینجا ک چند روز مراقبت باشیم اصرار فراوان ک نیای ناراحت میشم خدا خودش کمک کنه شرمنده محبتشون نشم دیگه دلم گرفته برام دعا کنید الان یک نوروبیون زدم فک میکنم ب لانه گزینی کمک میکنه دوستانی ک انتقال دارن یا منفی شدن واسه انتقال بعدی حتما بزنن بنظر من