2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
خیلی از بحث ها تخصصی بود ولی در کل بعد ۳ بار شکست ای وی اف بررسی شروع میشه مشکلات رحمی و آندوزیمتر و ...

خانم دکتر میگفت یکی بعد شکست تو ای وی اف و تست ایمونولوژی فهمیدن روماتیسم داره بدون هیچ نشونه ایی. در واقع شروع بیماری بود با سقط خودشو نشون میداد

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی از بحث ها تخصصی بود ولی در کل بعد ۳ بار شکست ای وی اف بررسی شروع میشه مشکلات رحمی و آندوزیمتر و ...

آها ممنون عزیزم.😍منم کرونا گرفتم ،موندم ۳ ماه بعد اومدم برا انتقال.

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

مبحث ژنتیک هم مهمه جالبه گفت وقتی خیلی تخمک زیاد بشه ممکنه بی کیفیت بشه بهتره حالت نرمال باشه. خودم فکر میکردم هر چی بیشتر بهتره

خدایا شکرت
😭😭واقعا متاسفم عزیزم ایشالا که این دفعه که انتقال میدی کنجدات بمونن برات

انشالله🤲😢

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم‌برو‌حتما یه‌وقت‌خدایی‌نکرده‌خارج‌رحمی‌نباشه شایدم‌کنجدات‌دوتاهستن‌...بتات‌خیلی‌بالارفته

اره فردا زنگ میزنم حتما 

دوتا انتقال دادم  

انشاالله وضعیتشون خوب باشه🤲