2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
خوب درمان اون التهاب چی هست؟منم قبلا طبیعی باردار شدم و پوچ بوده مشکل ایمنی هم دارم . من همش می ترسم ...

نه خارج از رحمی نیست مطمئن باش من ک پوچ بودم بتام بالا نمیرفت یا دیر میرفت ک پوچ شد درمان التهاب فقط گفت پنج هفته قبل التهاب قرص پرنیزولون بخورم با اسپیرین همیشه و فولیک اسید ۵، برا مشکل ایمنی به شما چی دادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خارج از رحمی نیست مطمئن باش من ک پوچ بودم بتام بالا نمیرفت یا دیر میرفت ک پوچ شد درمان التهاب فقط ...

همین قرص پردینزون رو داد بمن برای مشکل ایمنی خیلی می ترسم اخه تو نت دیدم دکتری داشت حرف میزد می گفت بتا پایین و دوبرابر نشدن از علائم خارج رحمیه گفتم پاشم الان برم یه بیمارستانی بگم سونوم کنه بنظرت خوبه الان برم سونو شم سونو میکنن اگه بگم؟

مال من تو بارداریم که گفتم پوچ بود بتا بالا رفته بود ولی موقع سونو قلب تشکیل نشد

در اندک من تویی فراوان یارب..

ببخشید من آزمایش اینمی بدن کی باید انجام بدم تو پریودی باید باشه یا فرقی نداره باید دکتر ماما برام بنویسه آزمایشو؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢

سلام مامانا

عدد بتا در بارداری ۲ قلویی معمولا چنده یاحتما با سونو مشخص میشه؟؟

مامانایی که۲ قلو دارید میشه عدد بتای اول و دومتون وبگید

یکی از دوستایی که باهم انتقال دادیم بهم گفت بتای روز اولش ۱۶۰۰ بوده تقریبا و ۲روزبعد۷هزارو خورده ای میتونه نشونه بارداری ۲قلویی باشه؟؟

بتای خودمم روزاول آزمایش۱۵۰۰ بود ۲روز بعد ۳۶۵۰🙄 برای من تقریبا دوبرابرشده فقط ،برای اون غیرعادیه یابرای من کم؟؟؟؟

سلام گلم نتیجه هم گرفتی

خداروشکر خوب بود 27 تا تخمک داشتم که 15تا جنین شد البته ویتامین ای،سی،دی و چهارمغز و عسلم خوردم در کنارش

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@زینبی_بابا    راستی من هیچ ازمایشی ندادم بعد سقطم که مشخص شه مشکل انعقادی یا چیزای دیگه ...

سلام ، ببخشید شما خونریزی داشتین درد هم داشتین؟ 

من روز ۱۱انتقال خونریزی داشتم ۲تا پروژسترون زدم قطع شد آزمایشم مثبت شد بعدش باز خونریزی پیدا کردم ز زدم گفتن آزمایشم و تکرار کنم خداروشکر خوب بالا رفته بود ولی بازم امروز صبح خونریزی داشتم 

خیلی نگرانم کرده علتشو نمیدونم چیه ، درد زیادی هم ندارم یکم مثه پریود 

فقط گفتن اگه سمت چپ و راست پهلوم خیلی درد گرفت زودتر برم سونو

پس شما یه بچه داری، باز برو خداروشکر کن ک یه بچه داری خداقل دهن مردم بستس من ک هیچی

آره‌عزیزم‌یه‌بچه‌دارم

بچهدوم‌بیشتربه‌خاطر‌بچه‌اوله

دهن‌مردم‌که‌هیچ‌وقت‌بسته‌نمیشه

بلاخره‌حرف‌هایی‌دارن‌بگن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خداروشکر خوب بود 27 تا تخمک داشتم که 15تا جنین شد البته ویتامین ای،سی،دی و چهارمغز و عسلم خوردم در ک ...

خداروشکر ک نتیجه گرفتی من برج 5 تخمک گیری کردم سنم که کم بود دکتر دوز دارو را کم داده بود 5 تا تخمک ازم گرفتن دوتا جنین تشکیل شد یه جنین انتقال دادم ماه قبل ک منفی شد الان دکتر دوباره گفته باید تخمک گیری کنم با دوز داروی بالا تا تخمک بیشتری بگیرن 😔😔

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
والا همه ازمایش های ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ گرفتن گفتن سالمه تشخیص التهاب مخفی رحم ک باعث شکست ل ...

منم اولین انتقالم بود دو هفته پیش ، بتام ۶۱۷ بود ولی افت کرد و ساک بارداری تشکیل نشد .. گفت خوب لانه گزینی نکرده بوده☹

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام دوستان کسی بوده ک بعد از کنسل شدن انتقال پریود شه و خونریزی خیلی خیلی زیاد همراه لخته های زیاد ...

من بودم عزیزم سه بار کنسل شد ووحشتناک خونریزی داشتم بخاطر داروهای انتقالی که گرفتیم وانتقال ندادیم دیواره  رحم ریزش میکنه ...اگه خیلی نگرانی یه سونو برو 

من بودم عزیزم سه بار کنسل شد ووحشتناک خونریزی داشتم بخاطر داروهای انتقالی که گرفتیم وانتقال ندادیم د ...

وااای نمیدونی چ حالیم از یه طرف ک نشد انتقال بدم از یه طرف خراشم داده بودم 

از یه طرفم این خونریزی های وحشتناک😭😖😣

میگم شما چرا انتقالت کنسل میشد؟

بخاطر آندومتر؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪