2777
2789

من شاغلم؛ هرشب مجبورم بچمو شبا ببریم خونه مادرم که بمونه اونجا من صبح زود برم سرکار؛ شوهرم قبل اینکه بریم خونه مادرم هر شب من و دخترمو میبره به مادرش سر بزنیم یعنی ساعت ۹/۳۰ اینا میریم تا ۱۰/۳۰اینا میشینیم خونه مادرشوهرم بعد بچمو میبریم میذاریم خونه مادرم و دیگه نمیشینیم برمیگردیم ولی من جمعه ها معمولا میرم خونه مادرم . ایا درسته که هرشب منو ببره خونه مادرشوهرم؟ هر شب هرشب چخبره؟ بعد اقا دیشب ناراحت شده که تو چرا با مادرم حرف نمیزنی اخه من هرشب با یه پیرزن چه حرفی بزنم؟ خودش میره میشینه فقط با گوشی تو اینستا میچرخه خب منم یا تلویزیون میبینم هرزگاهی ام چند کلمه صحبت. واقعا خستم از حرفاش همش بهم سرکوفت میزنه  میگه بخاطر بچه نگهت داشتم اشتباه کردم زندگیمو خراب کردی  تا یه جمله میخوام از خودم دفاع کنم میگه زبون باز کردی زن نباید حرف بزنه یا سر بچه یه لحظه داد بزنم میگه حوصله بچمو نداری و... چکار کنم عکس العملم چی باشه لطفا راهنمایی کنین

دیگه چون به طرز غیر عادی ای هرشب بچه رو می‌زاری خونه مادرت اونم به طرز غیر عادی ای هرشب می‌ره خونه مادرش.شرایط ایده آل نمیشه توقع داشت ازش.اونجوری توقع می‌ره شرایط شما هم ایده آل باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال از هیچ کدومتون نیست ، مردی که اینطوری هست ، باید با زن سنتی ازدواج کنه   ولی رن های کارمند خوب دایره ارتباطی بیشتری دارن . شخصیت ها که فرق دارن اینطوری میشه . امروزه مردها با زنان کارمند ازدواج می کنن که کمک خرج بشه ، ولی خوب مردهایی هستند که خوب سنتی هستند . نه تو ایراد داری نه شوهرت . منشا این حرف ها هم جای دیگس که اینطوری میشه

شوهرتون مشکل فرهنگی داره جانم، این توصیفاتی که کردید یه مرد مستبد سنتیه که فکر میکنه صرف اینکه شوهره باید دورش بگردن و زنش هم صرف اینکه زنه باید فقط خدمات بده، به هیچی اعتراض نکنه و همیشه راضی باشه. اینجور ادما تو دوره آشنایی هم رفتاراشون مشخصه عموما

سخت میشه طرز فکر و شخصیت یه آدم رو تغییر داد، ولی باید حرفت رو بزنی تا عادت کنه به شنیدن. عادت کنه به اینکه شما هم حقوقی داری، نظراتی داره و خواسته های متقابلی داری. بچه رو مادر شما نگه میداره، دید و بازدیدش رو با مادر ایشون میکنید هر شب؟ تازه طلبکارم هست که چرا وقتی من دارم واسه خودم وبگردی میکنم تو با مادر من گپ نمیزنی؟ این همه حق به جانب بودن فقط از یه مرد مستبد سنتی برمیاد و البته یه زن مظلوم بی صدا