2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
ببین درد در حدی که شدید نباشه و نسبت به ظهر کمتر شده باشه طبیعیه فقط اگه تهوع و سرگیجه داشتی و خونر ...

اره ازظهرکمترشده دردم ممنون عزیزم اره ازیتروداده فقط گفته روز2یا3پریودم برم ویزیت

سلام انشاله که صحیح و سالم میاد بغلت دختر نازت...و اون حادثه از یادت میره با حضور شیرین فندوقت و اشک ...

مررررررسی عزیزم دلم حتما میام 💗💗💗

انشاالله شما هم به حاجت دلت برسی و خدا سوپرایزت کنه 🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لیانا جون  عزیزدلم انشاءالله بسلامتی زایمان میکنی و گل دخترت رو صحیح وسالم بغل میگیری ب ا ...

سلام نفسی جون خوبی پسرت نازت خوبه عزیزم ؟ 💙 

ممنووووون با دعای شما دوستای مهربونم 🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
واااای عزیزم خداروشکر تخمکهات زیاد شدن همش به فکرت بودم امروز.انشاله باهاشون مامان میشی 😍

سلام گلم اره شکرخدا خیلی بهترازقبله ازخدا ممنونم. مرسی که بیادم بودی دوستایی مثل شمانعمتیه. دعاکن همشون جنین بشن دوشنبه گفتن بریم کارت جنین بگیریم

پیشاپیش تبریک میگم عزیزم، ان شاالله که به سلامتی زایمان کنی و دخمل نازت را بغل بگیری🙏😍

فدات بشم عزیزی🌺💙

طبیعیه‌عزیزم مسکن‌استفاده‌کن دوغ‌شور‌وسفیده‌تخم‌مرغ‌نمک‌بزن‌بخور عزیزم‌نگفتن‌هایپرشدی‌یانه انتقا ...

دردم کم شده اما بازم هستش. هی دارم ابمیوه طبیعی و... میخورم. ولی بازم فشارخونم بالارفت ترسوندن منوگفتن حتمابرم دکترقلب. 

نه هاپیریاچیزی نگفتن نه انتقال نمیدن فریزمیکنند گفتن دوشنبه بریم کارت جنین بگیریم وای دلشوره دارم دعاکن همشون جنین های باکیفیت شن 

فدات گلم ماهم خوبیم فسقلی دست بوس خاله ا ش هست گلم ❤️😍 ‌کی انشالله وقت زایمانت هست؟

دستای نازش رو از طرفم ببوس 😘🐣به امید خدا شنبه زایمانمه 💓 

سلام‌عزیزم‌ ماشالله‌۹تا‌انشالله‌همشون‌جنین‌تپل‌میشن خوشحال‌شدم‌..‌حتما‌به‌یادت‌هستم

عزیزدلیییی خیلی ممنونم بخدامنم بیادهمتونم ازخدامیخوام هممون مادرشیم شمام .

التماس دعا

خوب خدا وشکر ،انشالله که که همشون جنین با کیفیت میشن عزیزم ،الان فقط استراحت کن ،اگر میتونی کباب بخو ...

وای نه خم وراست چی,,, درد دارم انگاریهوسیخ فرومیکنن توشکمم. عزیزم خیلی دعاکن همشون جنین شن مریض شدم خودم ازاسترس گفتن بازم فشارخونت بالاس برودکترقلب ازاسترس اینجورشدم. 😭😭😭

شما هم رویان میری؟ منم مثل شما،از ۱۷ پریود بوسرلین به مدت دوهفته،۵۰ خط سرنگ انسولین،با سرنگ انسولین ...

نه‌عزیزم‌من‌قزوینم‌.منتهابراانتقال‌میام‌تهران‌بیمارستان‌پیامبران

دکترمن‌گفته‌ادامه‌میدی‌تاپریودشی‌بعدش‌میای‌مطب‌

عزیزم‌بایدباهمون‌سرنگ‌انسولین‌‌بکشم‌‌وتزریق کنم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چه عالی عزیزم. خداروشکر، ایشالله همشون جنین میشن. منم خونریزی داشتم اولش خوب میشه به مرور.

ممنونم. دعاکن همشون جنین های باکیفیت شن خلاص شم. 

الهی بزودی هممون مامان بشیم دعا میکنم هروز واسه همگی. امروزم یه تسبیح صلوات برای همتون فرستادم

سلام مهربون جان الهی شکر عزیز کی بهت خبر میدن چندتا جنین شده بحق امام زمان همش بشن برات نی نی  ...

سلام عزیزم ممنونم شماخوبی؟ استرس بیخیال شو من کاردست خودم دادم تونده فشارخون اومد. دوشنبه گفتن بریم کارت جنین بگیریم. 

اره گونال داشتم. ولی دی اف ای بررسی نشد

انگار کلا روال کار رویان همینه ،دوتا سینال و یه هاش ام جی میده ،حالا شاید چون شما ذخیرتون بالاست هاش ...

آره دقیقا. البته آزمایش ذخیرم رو دکتر ندیده. فقط رو حساب میکروی اولم ک هایپر شدم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻