2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044853 بازدید | 684415 پست
اره برای منم الان کم شده ولی درد داره شکمم

ببین درد در حدی که شدید نباشه و نسبت به ظهر کمتر شده باشه طبیعیه

فقط اگه تهوع و سرگیجه داشتی و خونریزی باید ز بزنی دکتر و بری تا ببینتت 

فقط حواست باشه یهو حرکت نابهنگام و سریع نداشته باشی چون تخمدانها التهاب دارن  تا فردا دردت خیلی کم میشه 

آزیترو داره بهت؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدادارم میمیرم اون همه امپول سه بارم بهش گفتم اگه نداده باشه با این دردایی که دارم صد درصد ازادمی ...

حالا به خودت استرس نده ،وقتی این همه بهش گفتی حتما حواسش بوده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بعد عمل میگن طبیعی اقدام کنی باردار میشی که ذخیره ات چنده؟بعد عمل دخیره ات کم نشد؟ من چند ساله که ...

نه دکتر من گفت امکان طبیعی نداری شوهرم واریکوسله خودمم یه لوله دارم قبل عمل ذخیره ۳/۷بعدشو نمیدونم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
وایی دوستان تورو خدا کسی زینبی رو برام صدا کنه الان تو یه تاپک گفتن سینال فکت برایه جلوگیری از ازاد ...

عزیزم اشتباه داری مینویسی اسمش رو واسه همین شاید دوستان فکر میکنن داری میگی سینال اف. 

اینی که شما میگی سینا فکت هست یا همون بوسرلین. که برای جلوگیری از تخمک گذاری هست. فوقش اینه یه سرچ تو نت بزن اگه باز شک داری ببین عملکردش چیه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
وایی دوستان تورو خدا کسی زینبی رو برام صدا کنه الان تو یه تاپک گفتن سینال فکت برایه جلوگیری از ازاد ...

داروي سينافکت چیست؟

بوسرلین استات یک پپتید صناعی و آنالوگ هورمون طبیعی محرک گنادوتروپین (GnRH) است، که دارای فعالیت بیولوژیک افزایش یافته است. بعد از تکرار تجویز این دارو ترشح گنادوتروپین و استروییدهای جنسی مهار می‌شوند. هر ویال سینافکت، حاوي 5/5 میلی گرم بوسرلین استات به صورت محلول آماده تزریق است.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
@زینبی_بابا     عزیزم من تو سیکل انتقالم،فردا ۱۴ روز میشه که بوسرلین میزنم،شنبه نوبت سون ...

عزیزم‌پنم‌سیکل‌انتقالم

من‌تازه‌دوروزه‌ال‌دی‌شروع‌کردم

من‌۷تاازال‌دی‌هامونده‌بایدبسرلین‌شروع‌کنم

روزی‌۵۰‌خط‌سرنگ‌انسولین

پریودشدم‌بایدبرم‌‌مطب

شماچقدربسرلین‌میزنی؟

داروهاتون‌چیه؟

راستی‌بسرلین‌چطوری‌میزنی؟

باهمون‌سرنگ‌انسولین‌میکشی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
همون من فقط میترسم بگه راجع به اندومتریوزش من چیزی نمیدونستم الان فهمیدم پس منو فریب داده انقدر حقه ...

بهرحال اون قاضی باید عدالت داشته باشه وگرنه الان بخاطر این غذاهای تراریخته و استرس های همه جوره کیه که دیگه حداقل یه مشکل کوچولو نداشته باشه.

منم از ظاهر هیچ مشکلی برا بارداری ندارم،شوهرمم هم ضعیفه اما تا پانکچر نکردم نفهمیدم تخمکام کیفیت نداره،علم غیب ک نداشتیم والا.شوهرشما هم افتاده سر لج،انشاله خدا به راه راست هدایتش کنه

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
عزیزم‌پنم‌سیکل‌انتقالم من‌تازه‌دوروزه‌ال‌دی‌شروع‌کردم من‌۷تاازال‌دی‌هامونده‌بایدبسرلین‌شروع‌کنم ر ...

شما هم رویان میری؟

منم مثل شما،از ۱۷ پریود بوسرلین به مدت دوهفته،۵۰ خط سرنگ انسولین،با سرنگ انسولین تو بازو میزنم.به من گفتن پریود شدی یا نشدی باید بیای برا سونو

داروی دیگه ای ندادن بهم

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
عزیزم اشتباه داری مینویسی اسمش رو واسه همین شاید دوستان فکر میکنن داری میگی سینال اف.  اینی که ...

دستت درد نکنه سرچ کردم ولژ چیزی نفهمیدم ببخشید میدونم سوالم تکراریه ولی گفتن باز استرس گرفتم خدا خیرت بده اب وریختی رو اتیش

ليانا جون منم دقيق يادمه كه زينب جون اومد تو گروه و اون خبر رو از حالت داد و همممون چقدر ناراحت شديم ...

مرررررسی محی جونم ممنوووون از حرفای آرامش بخشت 👩‍❤️‍💋‍👩

انشاالله این روز قشنگ قسمت همه منتظرا بشه و همگی تجربه کنن🌷

ممنون از دعای قشنگ حاجت روا بشی انشاالله 💜❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم عزیزم،،  الان واقعا هم خودم و هم خانوادم خیلی داغون هستیم و هنوز تو شوک هستیم یکم بگذره ...

انشاالله که آرامش برمیگرده به زندگیتون تیارا جون الان دیگه به دخترت فکر کن اون روز گذشت الان دخترت سالم کناره به خاطر همین خداروصد هزار مرتبه شکر ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزيزه دلم خدا ميدونه که با ناراحتيت، اشک ريختم و از خوشحاليت هزاران بار خوشحال شدم، الانم خيلي ...

سلاااام ستاره جون خوبی عزیزم ممنووووون گلم شماها بودین که همیشه منو دلداری میدادین کنار شما و با دعای شما من آروم شدم عزیزم 

مررررسی دوست مهربونم انشاالله زود به آرزوی قشنگت برسی 🌷💗💙