2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید همونجا که گفتن رشد نداشته اعتراض میکردی که چرا.. من که میخواسم سه روزه باشه چرا شما... ما باز ب ...

وقتی جنین شناس این حرف ها رو میزد شوکه شدم اصلا نمی تونستم حرف بزنم گیج گیج بودم تازه اومدم خونمون فهمیدم چی شده چرا ۵ روزه ش کرده من ک گفتم ۳ روز

این همه دارو و آمپول استفاده کردم آخر هیچی داغونم داغون

خدا برای هیچ کس واقعا نخاد😥😥

خدا نکنه گلم. اره من هنوزم استراحت مطلقم الان ۲۳ هفتم دکتر گفته حتی مطبم دیگه نیا فقط بخواب خونه مام ...

الهی عزیزم. خدا دختر نازت رو برات سلامت حفظ کنه. میدونم خیلی سخته. خدا خانوادت رو برات سلامت نگه داره. همسرتم راست میگه خیلی وحشتناک میشه کهیرا، انگار آقایون طاقتشون کمتره. من قشنگ ورم کرده بود زانوهام و پاهام! هر چند بهت خیلی سخت گذشت اما خدارو شکر یک هفته ای کهیرات جمع شد. با وجود استراحت مطلق بودن، دیگه کهیر خیلی ستمه. مخصوصا اینکه تا مطبم نباید بری. به سلامتی زایمان میکنی خستگی این روزا از تنت در میره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستانی که ماه پنجم هستن چقد وزنتون اضاف شده شکمتون بزرگ شده تکونای نی نی رو حس میکنید؟

من فقط ۱کیلو اضافه کردم شکمم ی خورده بالا اومده ولی هنوز حرکتی حس نمیکنم گاهی وقتا ی چیزایی حس میکنم نمیدونم همیناس دیگه یا نه . 

سلام عزیزدلم مرسی جواب دادی ببین من شوهرم مشکل داره نمیدونم از کی بریم دکتر و چه آزمایشاتی میخوان بن ...

عزیزم اول از همه یه جایه خوب که کارشون عالیه رو انتخاب کن روزه اول برایه تشکیل پرونده میری خودت مبری زنان شوهرتم میره اورولوژیست نمونه ی اسپرم میده برایه خودتم ازمایش زخیره ی تخمدان وتیرویید ویه سری ازمایش های دیگه باید دوم پریودی بدی وبرات مینویسن سنو گرافی هم میگیرن بعد جواب هارو میبری اگه خدایی نکرده تیرویید مشکل داشته باشه یه ماه عقب میندازن چون رو کیفیت تخمک تا ثیر داره بعدش که نرمال شد واگه شوهرتم دارو لازم نداشته باشه نامه شروع سیکلو بهش میدناول تا سوم پریودی میری داروها برایه تحریک تخمدان بهت میدن امپوله بعد یه باره دیگه سنوت میکنن وروز عملو بهت میگن باید صبح ناشتا بری وهمون روزم شوهرت نمونه میده وبستگی به نظر دکترت اگه هایپر نشی سهتا پنج روز بعد از عمل برات انتقال میدن ولی یک ماه قبلش تقویتی هم بخور

سلام عزیزدلم مرسی جواب دادی ببین من شوهرم مشکل داره نمیدونم از کی بریم دکتر و چه آزمایشاتی میخوان بن ...

اول باید یه شرح حالی از خودت بدی عزیزم 

مثلا چند سالته چند وقته ازدواج کردی چند وقته اقدامی از کجا فهمیدی شوهرت مشکل داره خودت رفتی دکتر زنان یا خیر 

یه سابقه کلی باید بدی بالاخره

ما تا از جیک و پیک زندگیت ندونیم نمی تونیم کمکت کنیم 😜

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
وقتی جنین شناس این حرف ها رو میزد شوکه شدم اصلا نمی تونستم حرف بزنم گیج گیج بودم تازه اومدم خونمون ف ...

الهی بگردم انشاءالله خدا به دلت آرامش بده خیلی سخته درکت میکنم چقدر مسیرمون سخته 

سلام دوستانی که ماه پنجم هستن چقد وزنتون اضاف شده شکمتون بزرگ شده تکونای نی نی رو حس میکنید؟ من فقط ...

وای چه خوب ۱کیلو چاق شدی 

من ۷ کیلو چاق شدم😑😑

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام گلم خوبین? تازه برگشتم 9تاتخمک شد شکرخدا دعاکن همشون جنین باکیفیت شن خیلی درد دارم خونریزیم دا ...

چه عالی عزیزم. خداروشکر، ایشالله همشون جنین میشن. منم خونریزی داشتم اولش خوب میشه به مرور.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستان خواهشامنو راهنمایی کنید من  ذخیره تخمکم. 0/36 هس امیدی هس میکرو کنم خیلی ناراحتم ...

عزیزم منم همین مشکلو داشتم دکترم برا اینکه شانسو ازم نگیره دو بار پانکچرم کرد ولی متاسفانه هیچ تخمکی در کار نبود. فولیکول ها پوچ بودن. بدن هر کسی متفاوت جواب میده به داروها باید ببینی نظر دکترتون چی هست. انشااله که خودت تخمک داشته باشی. نداشتی هم مهم نیست خوشبختانه میشه از اهدایی استفاده کرد.