2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من قبل عارفی قرص گابروکلین رو دو هفته ای یدونه میخوردم و چون آزمایشم اوکی بود عارفی هم گفت همونجوری ...

تو اقدام طبیعی گفته بودن به محض اینکه فهمیدی بارداری نخور ولی تو آی وی اف فرق میکنه دیگه وقتی جنین انتقال میدن انگار بارداری پس باید نخوری دیگه گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستای عزیزم که از شهرستان میخواید بیاید تهران، از مراکزتون نامه مجوز تردد بگیرید الان مرکز مام به ...

ممنون گلم از اطلاع رسانی ات،من هفته پیش رویان زنگ زدم گفتن نمیدیم،موندیم والا

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل عارفی قرص گابروکلین رو دو هفته ای یدونه میخوردم و چون آزمایشم اوکی بود عارفی هم گفت همونجوری ...

منم یه چند هفته هست هفته ای یه دونه میخوردم چون که همین داروها انتقال ک می خوریم خودش باعث بالا رفتن پرولاکتین میشه منم ترسیدم پرولا کتینم بالا بره هفته ای یکی خوردم ولی بعد از انتقال منم نمیخورم 

عارفی انگار زیاد به پرولاکتین اهمیت نمیده چون با وجود اینکه پرولاکتینم بالا بود هیچ قرصی نداد خودم بهش گفتم برای پرولاکتینم قرص بدین که دوتا دونه داد

@زینبی_بابا‍ سلام عزیزم خوبی میگم از این آمپولا هست یه پودر و یه آب وقتی آب رو می ریزیم تو پودر چیکار کنیم حل بشه ؟؟ اخه یه جا خوندم برای حل شدنش نباید تکونش بدیم چون اثر آمپول رو کم میکنه پس چجوری باید حلش کنیم ؟

هر کی میدونه لطفا جواب بده 🙏              @زینبی_بابا    

ممنون گلم از اطلاع رسانی ات،من هفته پیش رویان زنگ زدم گفتن نمیدیم،موندیم والا

خب غیر منطقیه که ندن. وسط درمان اینهمه برو و بیا و دارو به سختی گیر بیاد که بی انصافیه عدم همکاری و همراهیشون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم یه چند هفته هست هفته ای یه دونه میخوردم چون که همین داروها انتقال ک می خوریم خودش باعث بالا رفتن ...

اره بمنم نگفت قطع کن یا چی خودم یاداوری کردم گفتم خداکنه بالا نرفته باشه برای من پس با خوردن اون قرصا توکل بخدا دیگه هرچی قراره بشه میشه دیگه خخخخ

در اندک من تویی فراوان یارب..
متشکرم عزیزم،آنقد زندگی برام سخت شده که همه چیزو در نظر میگیرم دیگه،آخه احساس کردم بار اول دکتر کم ک ...

والا جواب این سوال رو نمیدونم ولی آندومتر رو نگران نباش عزیزم بالا میره 😍😍😍

عزیزم واقعا سخته این همه راه رفتن، ان شاء الله نتیجه این سختی ها رو به زودی ببینی

زینبی جون سلام بی زحمت ازمایشات ایمنی و انعقادی رو لیست میکنی برام

بفرما عزیزم

عزیزم این کلا لیست آزمایش های تکمیلی هست آنا جون زحمتش رو کشیده، هر کدوم رو دکتر صلاح بدونه برات بررسی میکنه، اگر دفعه اول و دوم انتقال هستی و مشکل خودایمنی نداری نیاز به بررسی نیست

اگر جنین فریز هم داری که فقط ایمنی و انعقادی انجام بده بقیه رو لازم نیست

در کنار اینها شاید دکتر بهت بگه هیسترو از رحم انجام بدی یا prp یا هچینگ جنین، یا انتقال جنین بلاست باشه و... کارهای تکمیلی دیگه برای + شدن در دفعات بعدی ivf

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم

سلام عزیزم من ۷روز روزی دوتا واژیفم و ۲تا استرادیول و یک روز در میان آمپول واریوپپتیل میگرفتم امروز ...

سلام عزیزم راستش کاری از دست ما بر نمیاد گلم، جز پیاده روی منظم و تقسیم دوز استرادیول ها در طول روز 

خواهش عزیزم بعد راستی همزمان کار همسرتون یعنی وقتی شما میرید برای پانکچر همسرتونم میره اتاق دیگه ای ...

آهان ممنونم

من امروز اصلا تخمدانهام ورم نداره این چند روز کم و بیش حالت ورم داشت فولیکولهام، امروز انگار نه انگار نمی دونم چرا. شما تا روز پانکچر حس می کردی این حالاتو؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اره بمنم نگفت قطع کن یا چی خودم یاداوری کردم گفتم خداکنه بالا نرفته باشه برای من پس با خوردن اون قرص ...

اره عارفی متاسفانه یه کم هواس پرته 

منم خیلی وقته پرولاکتینم رو چک نکردم  معمولا دکترا وقتی قرص برای پرولاکتین میدن چک میکنن که ببینن نرمال شده یا نه ولی عارفی بعد از قرص کابرگولین نگفت آزمایش بده 

ایشالا ک پرولاکتینت بالا نرفته  نرمال 

دیگه باید خدا خودش کمک کنه