2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم فکر کنم برای هشتم پریودی ضخامتت خوبه ها. چون تازه دیواره رحمت ریخته

واقعا؟

خداخیرت بده اونقد ناراحتم ک نگو اینجوری گفتی یکم دلگرم شدم

الان بهم باز واریو و استرادیول و آمپول رشد داد

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو‌شرایطی بودم زیاد نمی تونستم برم پیاده روی فقط هر روز این بطری های نوشابه های ۱.۵ لیتری آب میری ...

لطف کردی جواب دادی عزیزم

آره من پیاده روی میرم هرروز ۸لیوان آبو حتما میخورم

دعا کن بره بالا چون ماه قبل کنسل شد😔

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
منم روز ۸پری سونو شدم و۵ونیم بود ضخامتم ودکترم گفت خیلی خوبه

واقعا؟

خداخیرت بده ممنون عزیزم

لطف کردی جواب دادی عزیزم آره من پیاده روی میرم هرروز ۸لیوان آبو حتما میخورم دعا کن بره بالا چون ما ...

نگران نباش گلم لوبیا سبزم خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من الان ۴۰ سالمه...حدودا از سال ۹۷ درگیر درمانم... توکل کن به خدا.. تو این مسیر باید قوی باشی و صب ...

دعا كنيد براي صبرم......🤲🏻🤲🏻🤲🏻

در كل زندگيم ادم عجولي بودم حالا فكر كنيد الان ديگه چي ميكشم 😢

دعا كنيد دلم ارومتر و صبور تر باشه........

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
ایشالا عزیزم پانکچر داری؟  من مهزیار میرم با دکتر نقاب به انتقال منفی داشتم

اره عزیزم پانکچر بنظرت کرونا داشته باشم پانکچرمیشم؟اتفاقا منم پری روزمهزیاربودم چون شنبه هاا دکترم اونجاست ولی خوشم ازپرسنل مهزیارنمیاد...انشاا...این دفعه مثبت شی چندتا جنین داشتید ؟

مرسی که گفتی پس باید کنسل کنه کارشو همسرم.

خواهش عزیزم بعد راستی همزمان کار همسرتون یعنی وقتی شما میرید برای پانکچر همسرتونم میره اتاق دیگه ای برای نمونه

در اندک من تویی فراوان یارب..
والا بعد انتقال به من گفتن قرص پرولاکتین باید قطع بشه  

قبل از انتقال چند تا میخوردی عزیزم؟ عارفی بهم برای پرولاکتینم کلا دوتا دونه قرص داد گفت هفته ای یدونه بخور ؟ به شما چند تا داده بود؟

واقعا؟ خداخیرت بده ممنون عزیزم

بله عزیزم دیروز که روز۱۲بود دوباره رفتم

شده بود۸/۷

دکترم گفت خوبه وقراره فردا سونوی داپلر بدم تا دکتر ببینه خون رسانی به رحمم چطوره

اره عزیزم پانکچر بنظرت کرونا داشته باشم پانکچرمیشم؟اتفاقا منم پری روزمهزیاربودم چون شنبه هاا دکترم ا ...

نمیدونم عزیزم ولی قبل پانکچر از ما خواستن 

زودتر برو تست بده که خیالت راحت باشه 

تست CBC ساده بده تعداد لنفوسیتات نرمال باشه اوکیه 

مهزیار برا پانکچر از ما تست خون خواست ولی برا انتقال فقط CBC خواست 

ایشاالا پانکچر میشی با کلی تخمک خوب 

من ۱۰ تا جنین داشتم که دوتا شو انتقال دادم و منفی شدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
قبل از انتقال چند تا میخوردی عزیزم؟ عارفی بهم برای پرولاکتینم کلا دوتا دونه قرص داد گفت هفته ای یدون ...

من قبل عارفی قرص گابروکلین رو دو هفته ای یدونه میخوردم و چون آزمایشم اوکی بود عارفی هم گفت همونجوری ادامه بده  بعد موقع انتقالم که بود خودم یادآوری کردم بهش که این قرصو قبلا که من طبیعی اقدام میکردم بهم گفته بودن به محض اینکه فهمیدی قطع کن حالا که دارم انتقال میدم چه کنم که گفت بعد انتقال دیگه نخور من قبل انتقالمم نخوردن چون دوهفته ام نشده بود یعنی یک هفته قبلش انتقال خورده بودم و دیگه تا الان نخوردم اونجام از پرستارا پرسیدم گفتن دیگه نخور

در اندک من تویی فراوان یارب..