2777
2789

پیر ک میگم مثلا پنجاه و پنج سال و دختر سی سالش نشده خیلی اخلاقو رفتارش خوبه و باهم اوکین ولی خب از نظر ظاهری اصلااا به هم نمیخورن و مشکلاتیم دارن تفاهم کامل ندارن و باباشون زود فوت شده بچه بزرگه انگار ک پدرشونه همه دردسرشون بااینه

جوونم خیلی خوبو جذابه اخلاقو رفتارش خیلی اوکی فقط بیخیاله کارش یه چیز مشخص نیس خیلی شغل عوض میکنه وضع باباش توپه و خانواده خیلی خوبی از همه نظر داره هردو خانواده پر جمعیتن 

گزینه ی هیچ کدام نداره ؟

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به شخصیت خود خانم هم داره. ولی تحمل همسری که پدر خواهر و برادرهاش هست سخت تره. چون اون ها به برادرشون وابستگی دارن. ولی اقایی که به والدینش وابستگی مالی داره زندگی مستقل تری می تونه داشته باشه به شرطی که سر به زیر باشه و اهل خانواده باشه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
😂نه چون دختره رو کسی دیگ نمیتونه تحمل کنه

😂 خودش که میتونه خودشو تحمل کنه ؟ به نظرم هنوز یاد نگرفته خودشو دوست داشته باشه 🙂

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
بستگی به شخصیت خود خانم هم داره. ولی تحمل همسری که پدر خواهر و برادرهاش هست سخت تره. چون اون ها به ب ...

ببین جوونه خیلی پسر خوبیه مطمئنم این بیخیالیش درکار بخاطر نداشتن زنو زندگیع و اگر انگیزه باشع اونم همونطور نمیمونه