2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684419 پست
فقط مختص شما نیست. کلا سبک کار دکتر نصر و عباسی همینه. واسه ما هم اون موقع ک تحت نظر صالحی بودیم دکت ...

اره والا منم خیرسرم گفتم اونا تومرکز خصوصی هستن لابد کارشون بهتر از دکترای بهشتیه اصلا ادما براشون ارزش ندارن سریع میگن اهدایی

میگم مرکز مشتاق داروهای استفاده نشده را پس میگیره؟دوبسته کامل شیاف اندومترین دارم ۳۰۰تومن میشه حیفه .انگاری بهم نمیساخت پایین دلم دردگرفته بود موقع مصرفش 

اگه ووباره خواستم میکروکنم میتونم استفاده کنم یا ممکنه چیز دیگه تجویز کنن؟

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنین جان میبینی بازم خدا نخواست 

میدونم عزیزم خیلی حس بدیه من خودم فقط یه بار تجربه کردم خیلی سختم بود ....آرزو جون امیدوارم خدا سورپرایزت کنه و طبیعی بهت یه نینی نازبده همه ی این سختیات یادت بره 

😢😢😢 چه قدر حیف ان شاالله زودتر مامان بشی

ممنون گلم ان شاالله پریود بعدی دوباره میرم تو سیکل.راستی شما چندمین بار مثبت شدید؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شاء الله شما مثبت میشید عزیزم 

مرسی عزیزم خیلی دلشوره دارم انشالله خدا کمکمون کنه سخته که بگم ناراحت نباشی چون طبیعیه الان که ناراحت باشی ولی غصه نخور خدا کریمه شاید میخواد بهت طبیعی نی نی بده

در اندک من تویی فراوان یارب..