2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم معمولا ۱۵ به بالا فولی باشه هایپر محسوب میشه تعداد تخمک ملاک نیست.....  اما با رعایت رژی ...

خوب برا کیفیت تخمک چکارکنم‌چون اسپرم هم ضعیفه اگه تخمکا خیلی خوب باشن یکم‌جبران‌میشه؟

یا رب العالمین
ببین باید مرکزی که میری به دلت‌بشینه. مثلا ابن سینا هم تعریف میکنن ازش ولی من خودم رفتم خوشم نیومد. ...

من چون برامون سخته بیایم تهران‌میخوام همون‌مرکز خودمون یا تو بیمارستان دولتی یبار دیگه انجام بدم چون جنین شناس هم‌گفت با این ویتامین هایبار دیگه انجام بدیم. اصفهان فقط یه خصوصی داره یه دولتی.اگه نشد بعد بریم جای دیگه فعلا هم کروناهست اگه همینجابریم بهتره

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امروز بهتری؟  کی مجدد باید بری چکاب نی نی؟

خداروشکر امروز خیلی خیلی بهترم 

دکترم گفت دو هفته دیگه برو سونو قلب 

فعلا یه امیدی دارم چون دیروز تو بیمارستان دکتری که سونو کرد گفت قلبش هم میزنه شش هفته و یک روزم بود دو روز پیش

خدایا خودت مواظبش باش
سلام دوستان من سه روزه پانکچر شدم پیش دکتررفتم و معاینه شدم خداروشکر هایپر نبودم ولی خ  زیردل ...

عزیزم هاش سی جی یه دونه داشتی یا دو تا؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم عزیزم من شنیدم صبح ناشتااا خوبه ، اره خوب کاری کردی نوش جونت ، منم مربای به زیاد خوردم

عزیزم مباااارکت باشه.انشاله به سلامتی به دنیا بیاریشون.من مطمئن بودم مثبت میشی😍

من چون برامون سخته بیایم تهران‌میخوام همون‌مرکز خودمون یا تو بیمارستان دولتی یبار دیگه انجام بدم چون ...

ان‌شاالله دفعه دوم جنین با کیفیت و خوبی داری حتما و خیلی زود مثبت میشی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم مباااارکت باشه.انشاله به سلامتی به دنیا بیاریشون.من مطمئن بودم مثبت میشی😍

مرسی گلمم سلامت باشی😍😍🙏 چرا همه اینوو میگن بهم ؟ از کجا میدونستین😊😊😂😂

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام آنای عزیز یاخجیسان؟🤩😊 میگم گلم برای جنین سه روزه هم هچینگ انجام میدن یا باید جنین حتما بلاست ...

ساغ اول جیران..... 

برا بلاست که دیگه انجام نمیدن خودش هچینگ سر خوده دیگه..... 

هچینگ با لیزر یه شکاف میدن رو پوسته که راحتتر بتونه بشکافه و به مرحله بلاست برسه...... 

البته این برداشت منه نمیدونم درسته یا غلط..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میشه بپرسم شما چند تا جنین انتقال داده بودی؟ کیفیتشون چجوری بود؟ چند روزه بودن؟

من جنینامو سه روزه فریز کردن. که کیفیتشون آ بود و ۸ سلولی. پنج شنبه به مرکز اطلاع دادم که یکشنبه هفته بعد میخوام انتقال بدم از فریز درارید بلاست شن. موقع انتقال جنین شناس گفت کیفیتشون خوبه. دو تا بلاست انتقال دادم، اولین انتقالم بود. یکیش گرفت. من چون فاکتور پنج لیدن دارم و خواهرم سابقه دکلمان داشت جز بارداری پرخطر حساب میشمو خدا رو شکر که یکیش گرفت. حتی دکترم میگفت اگه میخوای فقط یه دونه انتقال بدیم که من خودم خواستم دوتا انتقال بدم که شانسم بیشتر باشه.

دوستان شما تغذیه خاصی دارین؟ یا معمولی؟

عزیزم تغذیه باید سالم باشه و مناسب طبع هر کس..... 

چیزای عجیب غریب نخورین...... 

یبوست نشین..... 

نفخ نگیرین...... 

اینارو خودتون بهتر از هر کسی طبق تجربه تون میدونین...... 

خواهشا از تغذیه هیچکس تقلید نکنین چون بدن و شرایط هر کسی با فرد دیگه فرق داره..... 

گلم  پس چرا الان  تو‌مام میگن اصلا نمیذاریم هیچکس هایپر بشه؟ این قضیه که گفتید برای چند ...

ببین من تو بیمارستان آرمان امپولامو میزدم. بیمارستان ارمان تو سئوله. خانمه هم اومده بود بیمارستان آرمان گفت من مریض دکتر نصرم بهش زنگ بزنید. این قضیه برا اواخر تیر امساله. 

اصلا نگرانی هایپری نباشید تو رو خدا. به خدا خیلیا از خداشونه هایپر شنو تخمک زیاد داشته باشن. باور کن کلی ادم هستن که حاضرن حتی درد اب اوردن شیکم هم تحمل کنن فقط تخمک زیاد داشته باشنو خدایی ناکرده مجبور نشن یه بار دیگه پانکچر کنن. فقط نیمه پر لیوان رو ببین عزیزم.