2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم😘 میگم میشه سوزن رو تا ته فرو نکنم و بزارم یک سومش بیرون باشه اخه سوزن بلند میترسم بخوره ...

نه بابا خواهر استخوان کجا بود، بزن عمیق بره 

اگر سطحی بزنی ریسک آبسه زیاد میشه و درد خیلی بیشتری داره

من اینقد دوس دارم شما مثبت شین .بخدا ازته دلم میگم .اونروز که پیام دادی گفتی رفتم گلوله های برفیمو ا ...

ممنوووووونم عزیزم لطف داری بهم بخدا هرکدومتون مامان میشین ذوق میکنم...خدایا دل مادرمو شاد کن فقط همین دعا رو میکنم

مرسی عزیزم 😘 راستی من خیلی میترسم که خدای نکرده به عصب سیاتیک بزنم میگم راهی هست که مطمئن بشم جای ...

معمولا عصب سیاتیک از خط وسط رد میشه،پس شما همون جای استاندارد رو بزنی انشاله مشکلی پیش نمیاد.

خواهش عزیزم💝💝

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
آره گلم منم نمیگم بستری ولی از اول ابتلا به کرونا طبق پروتکل های جدید کشوری خانم باردار باید تحت نظر ...

ممنون.

میگم مراکز ناباروری تهران کدومش بهتره وقتی مشکل از اسپرم باشه؟

یا رب العالمین
نه بابا خواهر استخوان کجا بود، بزن عمیق بره  اگر سطحی بزنی ریسک آبسه زیاد میشه و درد خیلی بیشت ...

مرسی عزیزم😘😘 از بس ترسو ام😅

میگم‌عزیز با سرنگ عمیق عضلانی بزنم یا بل همین سرنگ معمولیا هم میشه زد ؟

ممنون. میگم مراکز ناباروری تهران کدومش بهتره وقتی مشکل از اسپرم باشه؟

عزیزم همشون خوبن، رویان، ابن سینا، گاندی، صارم، مام، بیمارستان بهمن و... 

خودت باید بیایی ببینی کدوم بهتره برات، چون مثلا من بگم فلان جا خوب بوده و خودم نتیجه گرفتم، شاید شما اونجا بیایی اصلا از هیچیش خوشت نیاد

یا مثلا اینجا یکی بگه فلان مرکز بده، ولی شما بری ببینی خیلی هم عالیه 

واقعاا عزیزم میترسم سخت بودهایپر بعدش بستری شدی؟چندتا فولی داشتی ک هایپرشدی؟برات انتقال دادن یاگفتن ...

اصاا سخت نیست به خودتم استرس نده ضرر داره برات من ۱۵ تا فولی داشتم ۸ تا تخمک شد اخرم دو تا جنین که تو پی جی دی گفتن ناقصه در صورتی که خودمو شوهرم مشکلی نداریم جنین شناسش ناشی بود الانم از نو شروع کردم سه شنبه امپولمو

نه من بستری نشدم ولی سفیده ودوغ زیاد خوردم فعالیت سنگینم اصلا نداشته باش تو رابطم تا عمل میکنی احتیاط کن 

بله برایه منو انتقال ندادن گفتن سومین پری انتقال میدن ولی اگه مرکزت خوب باشه حتما جنین تپل مپل زیاد خواهی داشت به امید خدا پس نگران نباش پری هم بشی اصلا انگار نه انگار هایپری