2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
 سلام عزیزم.مبارک باشه برای منم دعاکن الان روز۴ هستم. 

سلام مرسی گلم ، ایشالاا به امید خدا مثبتی عزیزم😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم تبریک میگم ان شاالله این دورانو به خوبی پشت سر بذاری و صحیح و سالم بغلشون کنی😍😍

مرسی عزیزدلم انشالله😍😍🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی من نشاسته رو بعدطهرمیخورم،یعنی صبح ناشتا تاثیرش ییشتره؟ من ازشب قبل انتقال تا دیروز سوپ اب قل ...

نمیدونم عزیزم من شنیدم صبح ناشتااا خوبه ، اره خوب کاری کردی نوش جونت ، منم مربای به زیاد خوردم

مبارکه عزیزم......  گوارای وجودت......  قابل توجه دوستانی که برا بی بی گذاشتن عجله ...

سلام آنای عزیز یاخجیسان؟🤩😊

میگم گلم برای جنین سه روزه هم هچینگ انجام میدن یا باید جنین حتما بلاست باشه تا هچینگش کنن؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی عزیزم😘😘 از بس ترسو ام😅 میگم‌عزیز با سرنگ عمیق عضلانی بزنم یا بل همین سرنگ معمولیا هم میشه ز ...

عزیزم اگه سر سوزن تزریق عمیق عضلانی پیدا کنی که فبها..... 

مطمئنا دیرتر کم میاری...... 

من چون با سر سوزن بلندتر زدم دیگه تقریبا آخرای تزریق پروژسترونها کم آورده بودم ولی اونایی که با سر سوزن معمولی زدن زودتر از من کم آورده بودن..... 

به هر حال هر چیه باید تحمل کرد...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دو روز بعد از انتقال دوم

عزیزم تبریک میگم ان شاالله که صحیح و سالم بغلشون کنی😍😍

میگم جنین های شما رو هچینگ کرده بودن؟

راستی عزیزم حتما لازم چهار قسمت ک کردیم دوباره بخش بیرونی بالایی رو ۴ قسمت کنیم؟ @زینبی_بابا   ...

نه بابا..... 

سخت نگیر..... 

همون یک چهارم خودش کم میاد تو این مدتی که تزریق میکنی...... 

تقریبا تا هفته 10-12 داری...... 

فقط سعی کن یه در میون چپ و راست بزنی که یه کم فرصت کنن استراحت کنن برا تزریق بعدی...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخرین سونو رو دوشنبه انجام دادم که گفتن فقط سه تا فولیکول خوب دارم بقیه ریزن، اما بعد پانکچر ۲۸ تا ت ...

عزیزم میشه بپرسم شما چند تا جنین انتقال داده بودی؟ کیفیتشون چجوری بود؟ چند روزه بودن؟

اصاا سخت نیست به خودتم استرس نده ضرر داره برات من ۱۵ تا فولی داشتم ۸ تا تخمک شد اخرم دو تا جنین که ت ...

عزیزم بهتر بود دوغ رو قبل پانکچر نمیخوردی..... 

چون معمولا میگن بهتره قبل پانکچر دوغ خورده نشه چون میتونه مانع رشد خوب فولیکولها بشه..... 

من تو بازه ای که میرفتم بیمارستان گونال هام رو بزنم یه خانمه اومده بود تو اورژانس، تخمک اهدایی بود، ...

گلم 

پس چرا الان 

تو‌مام میگن اصلا نمیذاریم هیچکس هایپر بشه؟

این قضیه که گفتید برای چند وقت پیش بود؟

منم هایپر میشم اما بهم‌گفتن امکان نداره الان دیگه‌کسی تو‌مام هایپر بشه،کنترل میکنیم

واقعا آدم اون چند روز خیلی اذیت میشه تا عوارض تموم شه

یه سوال دیگه هم دارم من ایندفعه با روزی ۱۵۰ واجد سینال ۱۰ تافولی داشتم‌که ۸تاتخمک شد و۶تاش سالم بود ...

عزیزم معمولا ۱۵ به بالا فولی باشه هایپر محسوب میشه تعداد تخمک ملاک نیست..... 

اما با رعایت رژیم هایگری میشه جلوی عوارضش رو گرفت..... 

از دوستان بودن بالای بیست تا تخمک هم ازشون گرفتن و هایپر شدن ولی عوارضی گریبانگیرشون نشده و انتقال فرشم دادن و + هم شدن..... 

هایپر شدن اصلا بد نیست..... 

با رعایت اصولش میشه هم تخمکهای خوبی داشت هم از عوارضش دور بود.... 

دوغ هم ترجیحا بهتره قبل پانکچر خورده نشه و اگه کسی عوارضش شدید بود بعد پانکچر شروع کنه..... 

اخه رویان و مام را بچه ها اینجا تعریفشو میکنن صارم هم تبلیغاتشو زیاد دیدم .نمیشه که بیام همشو امتحان ...

ببین باید مرکزی که میری به دلت‌بشینه. مثلا ابن سینا هم تعریف میکنن ازش ولی من خودم رفتم خوشم نیومد. یا الان رویان رو که من خیلی خوشم اومد شاید شما بیای خوشت نیاد. بنظرم تو دوره ای که میخوای وقت بذاری برا تقویت همسرت بیاین این مراکز هم ویزیت بشین ببین از کدوم خیلی خوشت میاد و به دلت میشینه. چون هر چقدر هم کادر مرکز حرفا ای باشن و کارشون خوب باشه وقتی به دلت نشینه فایده ای نداره. من خودم میکروی ناموفقم تیر ماه پارسال بود.از وقتی گفتن جنیناتون رشد نکردن وقت رو تلف نکردیم اول تحقیق کردیم بعدم یکی یکی رفتیم طر زدیم و اونجا ویزیت شدیم . اول رفتیم یزد بعد اومدیم تهران . ابن سینا رفتیم رویان هم رفتیم وقت دکتر نصر هم گرفته بودیم اما از رویان خوشمون اومد دیگه نرفتیم. من رویان شهریور سیکل پانکچرم شروع شد ۲۷ مهر هم پانکچرم بود. حالا شما هم حداقل باید بین دو پانکچر سه دوره فاصله بندازین .تو این سه ماه برین مراکزی که مد نظرتون هست ویزیت بشین ببینین کدومش بیشتر خوشتون میاد.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت