2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسی گلمم سلامت باشی😍😍🙏 چرا همه اینوو میگن بهم ؟ از کجا میدونستین😊😊😂😂

من چون مام انجام داده بودی واسه اون مطمئن بودم.کمترکسی از مام نتیجه نمیگیره.اصلا به مام اعتقاد پیدا کردم😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون مام انجام داده بودی واسه اون مطمئن بودم.کمترکسی از مام نتیجه نمیگیره.اصلا به مام اعتقاد پیدا ...

اهان😂👍👍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم هر چی کمتر فرو کنین بدتر میشه......  تزریق عمیق و آروم کمک میکنه کمتر اذیت بشه و قلمبه ق ...

سوزن به این بلندی رو تا ته فرو کنیم به استخوان ک نمیخوره ؟ بعد میشه نیشگون گرفت از با سین بعد تزریق کرد؟اگه  اینطوری نیشگون بگیرم زیر جلدی نشه ؟ همون عضلانی میشه؟

دوستان من یه تجربه دارم که گفتم شاید به دردتون بخوره. من از هفته هشتم بارداری یبوست شدید گرفتم. اب ولرم، انجیر خیس خورده، الو، کاهو و سالاد، میوه، نون سنگک، روغن زیتون، کره هیچ کدوم دوای درد من نبود. ولی جدیدا ته شیر کاله یه قاشق چای خوری صبحونه میخورم و خدا رو شکر مشکلمو حل کرده. اگه دوستی مشکل یبوست داره به امتحانش می ارزه.

خوب برا کیفیت تخمک چکارکنم‌چون اسپرم هم ضعیفه اگه تخمکا خیلی خوب باشن یکم‌جبران‌میشه؟

ببین عزیزم یه راهش اینه از قبل تقویت کنی..... 

با مکملهای تجویزی..... 

علوه بر اون پروتئین خوبه برا تخمک هم جلوی هایپری رو میگیره هم تقویت میکنه..... 

من خودم ذخیرم پایین بود اما بازم از دو ماه قبل روزی دو تا سفیده تخم مرغ رو تو آخرین سیکل تو برنامم گذاشتم..... 

به نظرم بیتاثیر نبود چون سری آخر تخمکام خیلی با کیفیت تر بودن...... 

رژیم پر پروتئینم عالیه..... 

گوصت، مرغ و ماهی و میگو..... 

میوه و سبزیجات مناسب طبع...... 

پیاده روی..... 

پیلاتس عالیه برای خونرسانی به رحم و تخمدانا...... 

من خودم قبل سومین پانکچر 5-6 ماه پیلاتس کار کردم..... 

خوردن مایعات...... 

اینا هم برا کیفیت خوبه هم میتونه از عوارض هایپری جلوگیری کنه...... 

کسی که ریسک هایپری داره تعداد سفیده رواز وقتی آمپولاش شروع شدن تا جاییکه میتونه بیشتر میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله گلم به خاطر اینکه در بعضی افراد عصب سیاتیک از بخش های نزدیک به مرکز اون یک چهارم بیرونی رد میشه ...

راستی عزیزم ببخشید انقدر سوال میکنم یه کم میترسم 

میگم اگه خدای نکرده بخوره به عصب سیاتیک چی میشه ؟ 

من فکر میکنم‌ دستگاه سونوگرافی شون بعضی جاها خوب نیست 

من دکتر خودم سونو میکرد. نمیدونم والا. ولی از یه دکتر که البته متخصص زنان نبود شنیدم که فولیکول های زیر ۱۶ هم احتمال اینکه تخمک خوب داشته باشن هست، ولی بیشتر رو فولیکول های بالای ۱۶ حساب باز میکنن. من فولیکولام روز سونو بین ۱۱ تا ۱۴ بودن فقط سه تاشون بالای ۱۶ بود

من دکتر خودم سونو میکرد. نمیدونم والا. ولی از یه دکتر که البته متخصص زنان نبود شنیدم که فولیکول های ...

من تو پروندم ۱۰ تافولیکول بود  ۸تاتخمو داشتم منم سایزاش از ۹تا۱۶بود دوشنبه سونوشدم ۵شنبه پانکچر شدم

یا رب العالمین
ممنون گلم 😘 داروخانه ها سرنگ عمیق عضلانی رو دارن ؟ چه مارکی بگیرم؟

عزیزم من از داروخونه پیدا نکرده بودم..... 

از تقاطع جمهوری ولیعصر که بورس تجهیزات پزشکیه خریده بودم...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com