2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم دکتر نگفتچندتا هستن فقط توسونوزده تعدادی فولی با سایز ۱۱توتخمدان چپ وراست هست،بعضیا میگن چون ت ...

عزیزم به نظرم قبل پانکچر دوغ نخور...

سفیده تخم مرغ بخور..... 

دوغ رو بذار بعد پانکچر....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین بلاست بوده یعنی چی؟

عزیزم جنین معمولا ۵ روزه میشه پوسته خودش رو میشکافه و آماده لانه گزینی میشه....... 

به این مرحله از رشد جنین میگن جنین بلاستوسیت

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زدم امروز هاله افتاد😍

خدایا شکرتتتتتتتتتت.... 

عزیزم گوارای وجودت...... 

خدایا شکرتتتتتتتتتت....  عزیزم گوارای وجودت......

مرسی عزیزدلم😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مرسی عزیزم ، اره اول بود ، دو تا بلاست ... یعنی چی روز چتد چند بودی؟😂

منظورش اینه انتقالدو نرحله ای بودی؟ 

سلام دوستان

من سه روزه پانکچر شدم

پیش دکتررفتم و معاینه شدم خداروشکر هایپر نبودم ولی خ  زیردلم و کمرم درد میکنه

پاهامم همینطور

گلاب به روتون تو روز شاید ده بار رفلاکس اسید معده دارم

تکرر ادرارمم فرااااووونه خ دستشویی میرم

اینا به خاطر اثر امپول hcg قبل پانکچره؟

علائمم مث بارداریه

ولی اخه من یه امپول hcg کلا بیشتر نزدم

به نظرتون علائمم تاکی ادامه داره

اینم بگم که به خاطر این علائم انتقالم افتاد دوماه دیگه

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

من که روز 8 بی بی زدم منفی شد. فردا آزمایش میدم روز 13 میشه. دعام کن مامان خانومی😘

عزیزم روز ۸ زود بوده انشالله بتات کلی شادت میکنه..... 

عریزم من روز هشتم لک دیدم. روز تاسوعا بود. اینقدر گریه کردم که خدا میدونه. روز دوازدهم بی بی گذاشتمو ...

مبارکه عزیزم...... 

گوارای وجودت...... 

قابل توجه دوستانی که برا بی بی گذاشتن عجله دارن!!!!!! 

مرسی عزیزدلم😍😍

عزیزم تبریک میگم ان شاالله این دورانو به خوبی پشت سر بذاری و صحیح و سالم بغلشون کنی😍😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
 سلام عزیزم.مبارک باشه برای منم دعاکن الان روز۴ هستم. 

من از روز انتقال زیردلم دردمیکنه،همشم کسلم و بیحال،سردرد دارم و کمردرد ایما نشونه خوبیه.

۲تاجنین بلاست برام انتقال داد دکترم انصاری پوره ابن سینا

بله.همون تسه.

ممنون گلم. وقتی تخمک کشی کردن تسه انجام دادن یا قبلش بیوپسی شده بودن. تو تاپیک هاتون خوندم گفتین تو بیضه موفولوژی پنج بود. اینو همون روز که تسه کردن گفتن یا قبلش با نمونه گیری فهمیده بودن؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرکز مام ارولوژیست خیلی خوبش دکتر اطرج ، جنین شناس مام هم که عالیه

خانمی من نشاسته رو بعدطهرمیخورم،یعنی صبح ناشتا تاثیرش ییشتره؟

من ازشب قبل انتقال تا دیروز سوپ اب قلم خوردم.

مربای به و به و انارو خرمالو زیاد خوردم.

سلامت باشی عزیزم خیلی ممنون وقتی اینجور می گوید دام ی کنم دلم اروم میشه. 😉😉😍😍😍خیلی ممنونم دستت ...

سلام عزیزم خوبی؟ میگم یه چیزی بهت بگم حتما یادت باشه قبل از پانکچر حتما خودت داخل اتاق عمل به دکترت تاکید کن عمق رحمتو برات اندازه بگیره من قبل اینکه بیهوشم کنن به دکتر گفتم اونم گفت باشه بعد از عمل چند نفری بودیم که فقط برا منو گرفته بود دکتر اون خانوما هم از پرستاره پرسیدن برا ما رو هم اندازه گرفتن؟ پرستارم گفت نه چون نگفته بودین.. گفتم یادت باشه بهشون تاکید کنی 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن