2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست
عزیزم به نظرم رو مورفو یه کم کار کنین جواب بگیرین چون از همون یه ملیون یه درصد نرمال باشن زیادم هستن ...

عزیزم نمیدونم شرایط اسپرم همسرم بهتر از این میشه یا نه..ولی چندین ماهه ویتامین و مکمل مصرف میکنه و رژیم غذایی هم رعایت میکنم. تمام کارای خوبی ک روی اسپرم موثره انجام دادیم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نمیدونم عفونت دارم یانه برای دکتره گفتم حس میکنم سرماخوردم گفت استامیفن واینوبخور واسه همون میخورم ر ...

آره بخدا 

ایشالا ایندفعه دیگ آخرین باری باشه ک واسه ناباروری درمان میکنیم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورک انای عزیز  ببخشید من از امروز صبح دیگه نه حات تهوع دارم نه بیحالی در صورتیکه تا دیروز هم‌ ...

عزیزم اصلا ملاک نمیشه..... 

فقط با سونو میتونی بفهمی..... 

به نظرم + فکر کن..... 

اما اگه دلت آروم نمیشه میخوایی برو سونو شو.... 

من خودم آدمیم نگران بشم تا مطمئن نشم خیالم راحت نمیشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چربی و قندم خیلی زیادی نرمال بود قندم ۸۲بود چربیم ۱۷۲ که رنج نرمال آزمایشگاه تا ۲۲۰بود کمتر میخورم ...

خداروشکر عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی امین. 🤗🤗🤗 مواظب خودت باش دوستم 

چشم فدات شم همچنین

یادت نره ها حتما از حال خودتو مادرت باخبرم کن

فعلا عزیزم😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
دوشبه دوتا زدم آخه چون گفتن تاریخ گذشته اثرش کمه اینکارو کردم

خوب شاید اثرش کم نشده باشه..... 

به نطرم به دکترت بگو دو تا استفاده کردی لااقل در جریان باشه..... 

چشم فدات شم همچنین یادت نره ها حتما از حال خودتو مادرت باخبرم کن فعلا عزیزم😘😘😘

چشم عزیزم حتماخبرمیدم ممنونم که بفکرم هستی چقدرحس خوبیه داشتن دوستایی مثل شماها. 😍😍😍

بیشتر از من مادرمو دعاکن دنیامه .😭😭

توام ازحالت بیخبرنزاری, عصرت بخیر. 

سلام خانما امپول hcg رو خودتون زدید؟ یابایدحتما پرستازبزنه.  اخه شوهرم میگ اینو چون مثل پنی سیل ...

آره عزیزم همه رو همسرم میزد..... 

حالا چون مهمه اگه میترسه وخیالت راحت نیست ببر بیرون بزنن.... 

اما کلا خیلی راحته..... 

من خودمم دیگه دارم عضلانی برا همسرم میزنم..... 

سلام عزیزم من هواسم نبود بعد از قرصم یه عالمه کاکائو و شکلات خوردم شنیدم کافئین اثر قرص رو کم میکنه ...

نه عزیزم نخور..... 

چون معلوم نیست کم کنه چرا دز بیشتر وارد بدنت بشه.....