2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
حتما میزارم تگت میکنم پنج ماه هست ک همسرم استفاده میکنه. هیچ دارو و امپولی برای ما اثری نداشت. ولی ...

ممنونم گلی جون.....خوب هداروشکر این که عالیه....خودتم استفاده کردی ؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنون مهربونم نمی خورم ولی فک نکنم😘

فدات شم عزیزم...الان پنج تا لز بچه های چله امون باردار شدن ایشالله گه جزو اونا  باشی☺☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

☺☺☺☺☺دستای خدا همیشه پر لز معجزه است....ایشالله که با خبرای خوب بیای عزیزم....اگه بیبیت.دواتیشه شد ب ...

ان شاالله عزیزم هرچی خدا بخواد چشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فدات شم عزیزم...الان پنج تا لز بچه های چله امون باردار شدن ایشالله گه جزو اونا  باشی☺☺

خب خداروشکر قبول باشه مهربونم

ممنون ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب خداروشکر قبول باشه مهربونم ممنون ان شاالله

فدات بشم اونور برات پیغام گذاشتم

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم من روز شنبه هیسترو شدم که روز ۱۸ پریودم میشد همزمان هم قرص ال دی میخوردم که ان شاءالله با پریود برم برا انتقال از روز دوشنبه هم آمپول سینافکت رو شروع کردم روزی ۵۰ واحد میزنم اما الان پریود شدم انگار دوتا از قرص های ال دی مونده بود یعنی آخریشو باید فردا میخوردم به نظرت باید همچنان ادامه بدم؟

بعد اینکه انقدر زود پریود شدم برا انتقال مشکلی نیست چون خراش هم دادم اینبار نمیدونم چیکار کنم سری قبل دوروز بعد ال دی پریود شدم اینبار دو روز زودتر استرس گرفتم چون آخرین جنین هام هست برا انتقال .

خدایا شکرت
مرسی عزیزم😘 کدوم تاثیرش بیشتر و بهتر گلم؟ راستی عزیزم نحوه نگهداری سرم به چه صورت باید باشه؟ بزار ...

باید توی یخچال باشه عزیزم گرما خوب نیس منم دارم گذاشتم توی دره یخچال

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
عزیزم من سرم آی وی آی جی رو دو روز قبل انتقال زدم.....  معمولا همون دو سه روز قبل انتقاله اما ...

اناجان عزیزم منم سرم دکتر واسم نوشته انتقال قبل ک باید میزدم ک سیکلم کنسل شد  خراب نمیشن؟ 

و اینکه دکتر ب من گفته 3روز قبلش بزن تاکید داش رو سه روز گف دوروز نشه یا بیشتر نشه

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

تورک انای عزیز 

ببخشید من از امروز صبح دیگه نه حات تهوع دارم نه بیحالی در صورتیکه تا دیروز هم‌حات تهوع داشتم زیاد هم‌خیلی بیحال بودم ‌داروهایی هم‌که مصرف کردم فقط ویتامین دی‌ و اسید فولیک‌هستش 

... بنظرت اتفاقی افتاده ؟ 

از دوستان کسایی. بودن که اینجوری بودن ؟ نتیجش چی شد ؟ 

به دکترم‌گفتم گفت فعلا منتظر بمون یه هفته بعد برو سونو 

خدارو شکر.....  آره عزیزم ذخیرت خوبه.....  عزیزم میونت با کیک و شیرینی چطوره؟  کمش ...

چربی و قندم خیلی زیادی نرمال بود قندم ۸۲بود چربیم ۱۷۲ که رنج نرمال آزمایشگاه تا ۲۲۰بود

کمتر میخورم دیگه مثل سابق نیستم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره یادمه اونسری گفتی چرت وپرته دود اینها. نه اینکارا رو نمی کنم شیراینها رو می خورم.  ممنون ل ...

اگر لی مرز هست و دکترت در جریانه هیچ کاری لازم نیست بکنی، همون آمپول ها رو بزنی کافیه

سیاهدانه و این چیزا هم اصلا مصرف نکن کلا داروی گیاهی با شیمیایی تداخل داره، فقط همونا که تجویز کرده استفاده کن

بچه ها شمایی که انتقالتون منفی شده ، قبلش خونریزی یا لک داشتین یا هیچی بدون علایم بودین ازمایش دادین منفی شدین؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
@زینبی_بابا     سلام عزیزم من روز شنبه هیسترو شدم که روز ۱۸ پریودم میشد همزمان هم قرص ال ...

سلام عزیزم 

نه دیگه ال دی ها رو مصرف نکن 

زودتر برو برای سونو انتقال، البته اگر روال مرکز شما هم این جور هست، 

ان شاالله که این دفعه مامان میشی 😍 😍 😍 

اگر لی مرز هست و دکترت در جریانه هیچ کاری لازم نیست بکنی، همون آمپول ها رو بزنی کافیه سیاهدانه و ای ...

چشم عزیزم حتما دیگه نمیخورن سیاه دانه ولی زنجفیل روروزی یکبارکم میخورم. ببخشید یه سوال دیگه؟ من امروز روزپنجم هستم اما خونریزیم شدیده واحتنالا طول بکشه تاتموم شه بنظرت مشکلی ایجاد نکنه واسم؟ واسه رشدفولی ها؟