2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
به شما برای چی این امپول رو دادن؟ پروژسترون هم دارید؟؟؟ این و من ندارم

والا برای چیشو نمیدونم ولی نوشتن برام سه روز بعد از انتقال این امپولو بگیرم بزنم عصلانی. بله هم پرژسترون هم انوکسا هم دارم

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟ ممنون که بیادم بودی. 😍😍😍دوست بامعرفتم. 😘 نه عزیزم فعلاروز پنجم هستم دورنافی ها ...

بسلامتی عزیزم ایشالا همه چ عالی پیش بره برات

اصلا نگران مامانت نباش قبلا هم بهت گفتم زیاد اذیت نمیشه تازه بعد عمل راحت میشه بنده خدا

همه چیو بسپر دست خدا 

خودش آرومت میکنه 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بسلامتی عزیزم ایشالا همه چ عالی پیش بره برات اصلا نگران مامانت نباش قبلا هم بهت گفتم زیاد اذیت نمیش ...

ممنون عزیزم دعاکن اینبارمثل قبلی نشه خیلی چشمم ترسیده واسترسی شدم شدید. تودرچه حالی عزیزم؟؟ 

اره راست میگی طفلی خودشم خسته شده ازخونریزی میگه راحت میشم ولی تادربیارن وجواب پاتولوژی بیادمن دق میکنم خداکنه خوب باشه واسش

ممنون عزیزم دعاکن اینبارمثل قبلی نشه خیلی چشمم ترسیده واسترسی شدم شدید. تودرچه حالی عزیزم؟؟  ا ...

خیلی شرایطتت سخته عزیزم ولی اینجاهاست ک باید قوی باشی

آرامشتو حفظ کن استرس سمه برات

منم دوباره دارو گرفتم دارم شیاف واژیفم میزنم هر شب +۲تا استرادیول+آمپول دور نافی واریوپپتیل

تاهفته دیگ برم سونو ببینم آندومترم چقد شده

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خیلی شرایطتت سخته عزیزم ولی اینجاهاست ک باید قوی باشی آرامشتو حفظ کن استرس سمه برات منم دوباره دار ...

رها جون من سری قبل آندومترم رو ۵ونیم موند و انتقالم کنسل شد ولی اینبار آب انار خیلی خوردم آب و مایعات فراوان و لوبیا سبز هم خوردم ...شمام امتحان کن حتما این سری روز ۱۲آندومترم ۱۱شد

خیلی شرایطتت سخته عزیزم ولی اینجاهاست ک باید قوی باشی آرامشتو حفظ کن استرس سمه برات منم دوباره دار ...

دارم سعیمومیکنم فکرموبایه چیزدیگه مشغول کنم. ممنونم عزیزم. 

انشالله اینبارضخامتت عالی بشه. من تاحالا این امپولونزدم چطوریه؟ الان فق دروزی225واحد میزنم ازفردا کارما هاش ام جی هم اضافه میشه

رها جون من سری قبل آندومترم رو ۵ونیم موند و انتقالم کنسل شد ولی اینبار آب انار خیلی خوردم آب و مایعا ...

آره دقیقا منم رو پنج و نیم ایست کرد اون ماه ک کنسلش کردن

واقعا آب انار تاثیر داره؟

حتما امتحانش میکنم

لوبیا اینا هیچ تاثیری برامن نداشت

اماباز ممنون ک گفتی گلم

رها جون من سری قبل آندومترم رو ۵ونیم موند و انتقالم کنسل شد ولی اینبار آب انار خیلی خوردم آب و مایعا ...

چ داروهایی بهت دادن واسه اینک آندومترت رشد کنه‌.؟

آنا جون اینجوری گفتی من هوس ساندویچ کردم.    

عزیزم ساندویچ که فقط با سوسیس کالباس نیست هر چی دوست داری بپز بذار داخل باگت..... 

خیلی حال میده..... 

ماهی، مرغ، کتلت و.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دارم سعیمومیکنم فکرموبایه چیزدیگه مشغول کنم. ممنونم عزیزم.  انشالله اینبارضخامتت عالی بشه. من ...

آفرین عزیزم ب چیزای خوب فکر کن

این آمپول برای اینه ک ب دکتر بتونه سیکل و تو دستش بگیره ک رحم ب داروها جواب بده

توکلم ب خداست 

حتما از حالو اوضاعت باخبرم کن 

عزیزم ساندویچ که فقط با سوسیس کالباس نیست هر چی دوست داری بپز بذار داخل باگت.....  خیلی حال می ...

سلام عزیزم من هواسم نبود بعد از قرصم یه عالمه کاکائو و شکلات خوردم شنیدم کافئین اثر قرص رو کم میکنه راسته ؟ الان دوباره قرص بخورم ؟