2777
2789
عنوان

درد پریودی

77 بازدید | 14 پست

دوستان کسی بوده که درد پریودی  شدید داشته باشه تو دوران مجردی 

ولی وقتی ازدواج کرده حامله شده باشه ؟؟

چرا میگن درد پریودی باعث ناباروری میشه نمیفهمم

هزاران نفراونم اقدام اولشون گرفت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مجردبودم درست ۳روزاول کلا ازدرد میفتادم خونه..خیلییییی حالم بدمیشد.الان متاهلم یه دختردارم

همه ش دروغه این حرفاباورنکن...حتی دوستم الان دوتابچه داره هم مجردی هم متاهلی توپریودی اینقدرحالش ازدردبدمیشد روزاول همیشه بیمارستان بود

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
منم خیلی درد دارم ولی میگن خوب نیست باید سنو بدی

یه سونوبروبراخیال راحتی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

جدید شنیدم

شنیده بودم ک میکن ازدواح کنی دردات کمتر میشه ولی این نه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نمیتونم بگم کی زده ولی واقعا ناراحتم کرده میگن شاید کیست باشه اینقدر درد دارم موقع پریودی

نه جانم کیست کی تا حالا ناباروری اورده !کیست جز طبیعت رحم و تخمدانه ..اگه کسی بگه من تا الان کیست نداشتم جای تعجبه .کیست موقعی رخ میده که بدن و غذاهای که میخوری خصوصا تو ایام پریودی بیشتر خودشو نشون میده بعضی وقتا هم تخمکا خوب تخمک گذاری نمیشه بخاطر استرس .دلهره .ناراحتی.غم واین میشه کیست  انواع اقسام کیستارو داریم .به دیواره رحم میچسبه تو تخمداناها پراز کیست یا فولیکولای ریزه توضیحش زیاده ولی نگرانی اصلا نداره.

نه جانم کیست کی تا حالا ناباروری اورده !کیست جز طبیعت رحم و تخمدانه ..اگه کسی بگه من تا الان کیست ند ...

وااقعا مرسی از توضیحاتت من حالا سنو نوشتن برام ولی واقعا ترسیدم