2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
استرادیول من ۴تا بود که دکتر ۶تاش کرد  انشالله برا شمام عالی میشه عزیزم دعا میکنم براتون

اون ماه تاروزی ۱۰ تا هم بهم داد ولی جواب نداد

فدای دل مهربونت ممنون 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
آفرین عزیزم ب چیزای خوب فکر کن این آمپول برای اینه ک ب دکتر بتونه سیکل و تو دستش بگیره ک رحم ب دارو ...

چه امپول خوبیه کاش به منم میدادن ازقبل من فقط ال دی وپروژسترون خوردم. 

قربونت مهربون چشم حتماخبرت میدم دوشنبه برم سونو. 😍😍😍خیلی دعاکن عزیزم. 😢😢😭😭😭منم واسه تو وهمه صلوات میفرستم الهی زود مامان شیم. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

@رها241170    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه امپول خوبیه کاش به منم میدادن ازقبل من فقط ال دی وپروژسترون خوردم.  قربونت مهربون چشم حتماخ ...

ن عزیزم این برا شما ک پانکچر دارین نمیشه 

چشم حتما گلم

ممنونم

😘😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ن عزیزم این برا شما ک پانکچر دارین نمیشه  چشم حتما گلم ممنونم 😘😘😘😘

اهان نمیدونستم. راستی وای دیروز انقدرترسیدم گلودرد داشتم وسردرد حس کروناگربته بودم شدید. خودموبستم به دارو وابلیموعسل زنجفیل. 😯😯😯

مرسی عزیزم😘 کدوم تاثیرش بیشتر و بهتر گلم؟ راستی عزیزم نحوه نگهداری سرم به چه صورت باید باشه؟ بزار ...

والا آی وی آی جی اون زمان مال چند تا شرکت بود یه سری یخچالی بودن یه سری زیر 20-25....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اهان نمیدونستم. راستی وای دیروز انقدرترسیدم گلودرد داشتم وسردرد حس کروناگربته بودم شدید. خودموبستم ب ...

وای خدا نکنه خوب کردی خوردی

ببین من داروی امام کاظم زمستانه هم از عطاری گرفتم عالی بود 

قرص ویتامین سی خارجی هم بخور هرروز فقط از دکترت بپرس ک با داروهات تداخل نداشته باشه

وای خدا نکنه خوب کردی خوردی ببین من داروی امام کاظم زمستانه هم از عطاری گرفتم عالی بود  قرص و ...

گیاهی نمیتونم ریسک کنم واسه همین زیادنمیخورم. فعلا اموکسی سیلین میخورم. داروهای تقویتیم روهم میخوام تاروز پانکچرادامه بدم خوبه؟ اوابوست وفرتیل اید روزی یکی. فرتیل سی ام روهم ازپریودشروع کردم بعدانتقالم بایدبخورمش؟؟ 

حتما میزارم تگت میکنم پنج ماه هست ک همسرم استفاده میکنه. هیچ دارو و امپولی برای ما اثری نداشت. ولی ...

عزیزم به نظرم رو مورفو یه کم کار کنین جواب بگیرین چون از همون یه ملیون یه درصد نرمال باشن زیادم هستن...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گیاهی نمیتونم ریسک کنم واسه همین زیادنمیخورم. فعلا اموکسی سیلین میخورم. داروهای تقویتیم روهم میخوام ...

آره حق داری چون ممکن تداخل داشته باشن 

عفونت اگ نداری نخور آموکسی رو

این داروهاییم ک بت داده خیلی خوبن

اینا برای تقویت اسپرمه ؟

بله عزیزم، ژل رویاله ک دوستان ازم پرسیدن زنبوردار با چی مخلوطش میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله عزیزم، ژل رویاله ک دوستان ازم پرسیدن زنبوردار با چی مخلوطش میکنه

ممنون عزیزم شوهرم واریکوسل گرید۳ داره

بنظرت اینا خوبن واسش جواب میده؟

اتفاقا تو شهر ما عسل و ژل اصل زیاد پیدا میشه

اناجان عزیزم منم سرم دکتر واسم نوشته انتقال قبل ک باید میزدم ک سیکلم کنسل شد  خراب نمیشن؟  ...

عزیزم والا برا ما یادمه من روز دوم زدم یکی بود یه روز قبل زد یکی سه روز قبل..... 

حالادکترتون حقاسن رو روزش اما چند تا از دوستان بودن حتی دو هفته قبل انتقال زدن یعنی دفعه قبل دو سه روز زودتر زده بودن جواب نگرفته بودن این دفعه دکترشون گفته بود دو هفته زودتر بزنن و یادمه جواب گرفتن..... 

خلاصه اینو دکتر تشخیص میده نمیشه نظر داد..... 

بابت خراب شدنشم عزیزم اگه شرایط نگهداریشو رعایت کنی هیچی نمیشه...... 

طبق دمایی که ذکر شده روش..... 

آره حق داری چون ممکن تداخل داشته باشن  عفونت اگ نداری نخور آموکسی رو این داروهاییم ک بت داده ...

نمیدونم عفونت دارم یانه برای دکتره گفتم حس میکنم سرماخوردم گفت استامیفن واینوبخور واسه همون میخورم روزانه کلی دارو دارم. 🤐🤐

خداکنه این داروها نتیجه بدن اینبار فقط خودخدامیدونه چه ترسی تودلمه فقط بخودش تکیه کردم دستموبگیره. 😰😰

خدابرای هممون نی نی های نازنازی بده فراموش کنیم همه این روزها رو