2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045277 بازدید | 684445 پست
ما قویتر ازاین حرفا هستیم .این جور مسائل هم براهمه مون پیش میاد سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی

چشم عزیزم واقعا ازت ممنونم خواهرگلم خدا الهی همیشه به دل مهربونت آرامش بده

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبید؟ من روز شنبه رفتم سونو انومالی و همه چی نرمال بود طول سرویکس ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

نگران هماتوم نباش فقط فعالیتت کم باشه کافیه

اصلا هم نذار یبوست بشی

استرس هم سعی کن کنترل کنی چون روی هوش بچه اثر میذاره، با همون شیاف و اینا کنترل میشه گلم

عزیزم ان شاالله چیزی نیست، و نهایت یه مدت از بقیه دور شدی همین 

حتما رعایت میکنم ولی بامامانم درارتباطم بخاطر امپولام. 

راستی این سرماخوردگی تاثیرمیزاره روتخمکا? دق میکنم من از فکر. 😫😫

سلام قربونت برم خوبی? من چقدرشرمنده توهستم همش دردسرم. ☺ چشم حتما این ها رو انجام میدم بنظرت تاثیرم ...

این چه حرفیه عزیزم؟دشمنت شرمنده.مگه‌من چه کاری برات کردم.اینطوری نگو.ان شاالله که بهتر میشی.خیلی استرس نداشته باش.به این فکر کن که قراره تخمکای خوب و جنینای تپل داشته باشی.راستی آب زیاد بخور.حتی اگه تند تند دسشویی رفتی.احساس میکنم با آب هم تخمکا بهتر رشد میکنن و هم کلا بدنت به داروها خوب جواب میده.

خدایا شکرت  
بوسرلین همون سیناله که داخل بازو تزریق میشه. همراه ال دی میدن من اصلا دکتر رو نمی بینم 😐 ولی دلم می ...

ببخشید من جواب میدم عزیزم ،بوسرلین ،سینافکت هست که همراه ال دی میدن ،اگر. داخل سیکل پانکچر هستید بعد از مصرف ال دی داروهای اصلی مثل سینال شروع میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
این چه حرفیه عزیزم؟دشمنت شرمنده.مگه‌من چه کاری برات کردم.اینطوری نگو.ان شاالله که بهتر میشی.خیلی است ...

نه عزیزم توخیلی خوبی باحوصله بهم کمک میکنی و راهنمایی. 😍😍😍الهی خیرببینی ونی نی ات رو سالم بغل بگیری. 

چشم اب زیادمیخورم البته کلا اب زیادمیخورم ولی سعی میکنم بیشترشه. وای اره یعنی میشه اینبارکلی تخمک خوب داشته باشم؟؟ مثل یه رویای شیرینه. 🤗🤗

حتما رعایت میکنم ولی بامامانم درارتباطم بخاطر امپولام.  راستی این سرماخوردگی تاثیرمیزاره روتخم ...

لطفا در ارتباط نباش عزیزم 

امسال اصلا سرماخوردگی نداریم، مگر اینکه تست PCR کرونا منفی بشه، که اون هم 7 روز بعد از شروع علائم درست نشون میده

اگر آمپولا رو شروع نکردی دست نگه دار عزیزم، و بذار برای سیکل بعدی

اگر هم شروع کردی با مرکزتون تماس بگیر ببین چی میگن 

چون اگر کسی کرونا مثبت باشه پانکچر نمیکنن 😔 😔 😔 

لطفا در ارتباط نباش عزیزم  امسال اصلا سرماخوردگی نداریم، مگر اینکه تست PCR کرونا منفی بشه، که ...

وای یاخداااا دلهره گرفتم زیاد من. امپولام شروع کردم ولی دکتره امروز نیست فرداهست. ای وای زینبی جان دعاکن توروخدا. خب اخه دیگه چیکارکنم مادرم نزنه کی بزنه؟ برم ازمایش بدم؟ من الان حالم خوبه صبحی سردرد داشتم

ممنون عزیزم خوبم. من فقط اسپرین داشتم که همون اوایل به خاطر هماتوم قطعش کردم تا الان دیگه مصرف نکردم ...

سلام عزیزم 

منم هماتومم تموم شده بود یک ماهی خوب بودم الان تو ۱۷هفته ام دیروز دوباره خونریزی کردم قهوه ای رنگ و دوباره شیاف شروع کردم 

دکتر گفت هماتوم نداری نمیدونم از چیه پس

شما هم هنوز داری؟؟

چه رنگیه؟؟

خدایا شکرت