2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
مرسی گفتی 😘😘 داروخونه بهم گفت فرتیل اید بخور بجاشمولی نخریدم چون ترکیباتش متفاوت بود.  یادم ...

بله عزیزم من قوطی اوابوستو نگاه کردم ترکیباتشو مقایسه کردم همون بود فقط اوابوست کیوتنش بیشتر بود که خودم دارم میخورم با ویتامین ای نمیدونم ساخته کجاست ولی خارجیه دارو خونم گفت جایگزینه اوابوسته همون کارم میکنه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکرمیکنم از جایی ک ما میخریم هم خارجیه. چون زنبورداره فکرمیکردم محصوله خودشونه اما بعد متوجه شدم انگ ...

من ۱۰ گرمشو ۲۱۰هزار گرفتم دوسه جام پرسیدم همین حدودا بود هر کی میلی یه قیمت میده

سلام عزیزم  راستش منم تعجب کردم  ولی قطعا دکترت بهتر میدونه شما قبلا اگر اشتباه نکنم تم ...

تخمکم با سینال کیفیت نداشت اره عزیزم درست میگی باز توکل به اوس کریم ببینیم چی میشه ولی برام دعا کن خیلی هایپر نشم از یه ور خوشحالم مجبور نیستم هر روز امپول بزنم از یه ورم استرس زیاد هایپریو دارم 

لطفا در ارتباط نباش عزیزم  امسال اصلا سرماخوردگی نداریم، مگر اینکه تست PCR کرونا منفی بشه، که ...

سلام

یعنی چی پانکچر نمیکنن تست مثبت باشه

پس اینهمه آمپول که طرف مصرف کرده چی میشه

اینهمه هزینه 

اینهمه هورمون وارد بدن شده

پس تخمک ها خود به خود آزاد میشن تو بدن؟؟؟؟

عوارض بعدش رو چیکار کنه طرف

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم خوبی? میبینی هرچی سنگه زیرپای لنگه. خودمون کم استرس داریم این کرونا هم بدتر. ازاون میترسی ...

سلام‌گلم

ههممون‌‌مثل‌همیم‌عزیزم..

نگران‌نباش

واللا‌آویشن‌‌‌نمیدونم

اماعسل‌وآبلیمو‌‌‌ضررنداره‌

سرماخوردگی‌فوری‌خوب‌میکنه

عزیزم‌‌‌ورودی‌شهرها‌بسته‌نشده؟

مطب‌‌ها‌هم‌جزو‌‌محدودیت‌هاس؟؟

من‌بایدپریودشدم‌برم‌توسیکل‌انتقال

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام یعنی چی پانکچر نمیکنن تست مثبت باشه پس اینهمه آمپول که طرف مصرف کرده چی میشه اینهمه هزینه&nb ...

نه عمل نمیکنن به ماتست گرفنن قبل شروع امپولا گفت این دو هفتم قرنطینه ی کامل باشید تا عمل ولی به خدا من از دست اطرافیان دیونه شدم اصلا رعایت نمیکنن کلا هم تو خونه ی مان منم کسی خبر نداره میترسم این دوازده روزو کار دستم بدن

نه عمل نمیکنن به ماتست گرفنن قبل شروع امپولا گفت این دو هفتم قرنطینه ی کامل باشید تا عمل ولی به خدا ...

من خودم دیروز پانکچر شدم بیمارستان عرفان

منم ازم تست گرفتن

ولی قبل از تست ز زدم بخش ای وی اف گفتم به فرض جواب دستم مثبت باشه میخواین چیکار کنین

گفتن بالاخره لازمه باید باشه و برای موارد مثبت کاری میکنن گفتم به من بگین چیکار میکنن نگفت .....

نه عمل نمیکنن به ماتست گرفنن قبل شروع امپولا گفت این دو هفتم قرنطینه ی کامل باشید تا عمل ولی به خدا ...

قبل از اینکه بری تو سیکل اوکیه

ولی من اصلا حواسم به این موضوع نبود و کسی هم بهم نگفت قرنطینه باش خدا رو شکر به خیر گذشت وگرنه دیوونه میشه آدم

خدا خودش رحم کنه 

قبل از اینکه بری تو سیکل اوکیه ولی من اصلا حواسم به این موضوع نبود و کسی هم بهم نگفت قرنطینه باش خد ...

چند تا تخمک داشتی زخیرت چنده امپول چی زدی ببخش سوالم زیاد شد