2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبید؟

من روز شنبه رفتم سونو انومالی و همه چی نرمال بود طول سرویکس ۲۹ بود که دکتر گفت نیازی ب سرکلاژ نیس چند روز بود کمر درد بودم که برام کلسیم و شیاف تجویز کرد 

دیروز صبح که از خواب بیدار شدم چند تا لک سیاه دیدم تو لباسم رفتم دکتر و سونو گرافی معلوم شد که هماتوم دارم در لبه فوقانی جفت به اندازه ۲سانت دکترم برام شیاف سیکلوژست هر۱۲ ساعت و امپول روز در میون داده لکه بینیم فعلا که فقط دیروز بود من خیلی نگرانم سری قبل که هماتوم داشتم حتی ی لک هم ندیدم اما این سری خیلی میترسم براش دلیلش چیه که دوباره پیداش شده ممکنه به خاطر استرس باشه چون شب قلبش من سر ی موضوع بیخود عصبی شدم و گریه کردم دکترم منو تا حدودی ترسونده 😔

مرسی گلم من این علایم رو دارم ولی همه میگن به خاطر پروژسترونه  راستی شما امپول hcg زدید بعد ا ...

قربونت، ممکنه هم عوارض داروها باشه هم علائم بارداری، انشاالله برای شما دومیه😍

نه من کلا همه ی انتقالام بدون hcg بوده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم سعی میکنم اروم باشم اگه اطرافیان و اتفاقات بزاره ولی درکل حالم اصلا خوب نیست خدا خودش منم ...

عزیزم آیت الکرسی بخون آرامش بخش اصلا هم به حرف اطرافیان که باعث ناراحتیت میشن اهمیت نده بهت حق میدم این داروها انگار روی اعصاب آدم تاثیر میزاره ولی باید قوی باشی نزاری دیگران باعث بشن ‌که حالت رو بد بکنن از کسانی که باعث دلخوری و عصبانیتت میشن دوری کن و به خدا توکل کن گلم

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبید؟ من روز شنبه رفتم سونو انومالی و همه چی نرمال بود طول سرویکس ...

خداروشکر همه چی خوب بوده تا الان جوجتم که ماشاالله خوبه، من هماتومو زیاد بلد نیستم راستش ولی خب معمولا خونریزی داره یه وقتایی جذب میشه یه وقتایی ام دفع، شما داروهاتو استفاده کن انشاالله که اینم بخیر میگذره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم آیت الکرسی بخون آرامش بخش اصلا هم به حرف اطرافیان که باعث ناراحتیت میشن اهمیت نده بهت حق میدم ...

خیلی ازت ممنونم گلم چشم الان میخونم خدا به دلت همیشه آرامش بده مرسی

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام انا جون . من الان هفده هفته هستم ولی شیاف رو برام قطع نکرد گفتم جاش بهم آمپول هفتگی بدید گفت نه ...

سلام عزیزم خوبی شما هماتوم داشتی درسته؟لکه بینی داری یا نه؟

من هفته ۱۵ رفتم سونو جذب شده بود سونو انومالی رفتم نبود یهو بعد دوروز لک دیدم رفتم سونو دیدم هماتومه لعنتیع باز 😢من سری قبل که داشتم اصلا لک ندیدم 

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم

یکی از دوستام روز سوم انتقاله ومیگه توی خواب خیلی معذرت میخام به ارگاسم رسیده

آیا ضرر داره

من پیش خودم گفتم حتما ضرر داره که دکترا نزدیکی رو منع میکنند ولی خوب بهش حرفی نزدم حالا میخام اطلاعات خودم بره بالا

آیا ضرر داره

سلام عزیزم خوبی شما هماتوم داشتی درسته؟لکه بینی داری یا نه؟ من هفته ۱۵ رفتم سونو جذب شده بود سونو ا ...

سلام عزیزم . مرسی . خودت خوبی ؟ نگران نباش من زمانی که هماتوم داشتم لکه بینی هام و خونریزی هام زیاد بود هماتومم لبه تحتانی جفت بود . انوکسا و آسپرین استفاده میکنی ؟ با قطع این دوتا به مرور خونریزی و لکه بینیم هم رفت ولی الان دوباره دکترم داره شروع میکنه و من میترسم از شروع مجدد انوکسا و آسپرین . میفهمم چی میگی من هنوز که میرم دستشویی با ترس و لرز میرم میگم نکنه دوباره شروع شه

انشالله که تاثیر داره گلم. وگرنه این کار نمی کردن. چسب جنین روازکجازدی امپولشو؟ هزینه هاشومیگی؟  ...

ببين من واسه انتقال ٢/٤٠٠ دادم 

الان تو پروندم نگاه كردم ديدم زده اقدامات انجام شده روي جنين : هچينگ و چسب جنين 

زنگ زدم مركز گفت روي جنينا انجام شده

تا کی باید ادامه بدید؟؟؟

دو هفته مونده به پری شروع میکنم بخورم دکتر گفت قطع نکن موقع پریودی بیا خودمون کم کم قطعش میکنیم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم دیدم گفتی اوابوست پیدانمیکنی دکترم بهم فرتیل بیوتیک داد گفت جایگزینشه ترکیباتشم نگاه کردم یکی ...

مرسی گفتی 😘😘

داروخونه بهم گفت فرتیل اید بخور بجاشمولی نخریدم چون ترکیباتش متفاوت بود.

یادم ب حرف بچه های تاپیک افتاد ک گفتن بجاش اینوفولیک بخورید یه بسته اینوفولیک گرفتم فعلا.

فرتیل بیوتیک دقیقا همه ی ترکیباتش رو داره؟ ساخت کجاست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مصرف کردین بنظرت تاثیر داشت؟روکیفیت تاثیر داره یا کمیت؟ گرمی چندگرفتین؟ من چندجاپرسیدم ایرانی داشت ...

فکرمیکنم از جایی ک ما میخریم هم خارجیه. چون زنبورداره فکرمیکردم محصوله خودشونه اما بعد متوجه شدم انگار وارد میکنه.

همه جا گرمی 12 ب بالا بود، ما گرمی 6 میخریدیم ک الان یه مدته گرمی 7.5 میده.

رو هر دو

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
برخوردش چجوریه؟ رضوانی من میرفتم بد نبود فقط چیزی میپرسیدم جواب میداد اصلا درمورد کیفیت تخمک وایناه ...

انتقالشو نمیدونم. مرکز مشتاق میاد.

همه والارو جواب میده.