2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی? میبینی هرچی سنگه زیرپای لنگه. خودمون کم استرس داریم این کرونا هم بدتر. ازاون میترسی ...

سلام مهربون جان.غرغره آب نمک که خیلی خوبه.چندبار انجام بده.عسل و آب لیمو هم بخور.حتما بهتر میشی.

نمیدونم چرا اسم منو که صدا میزنی تو پیامام نمیاد.همیشه شانسی میبینم.

خدایا شکرت  
سلام عزیزم . مرسی . خودت خوبی ؟ نگران نباش من زمانی که هماتوم داشتم لکه بینی هام و خونریزی هام زیاد ...

ممنون عزیزم خوبم. من فقط اسپرین داشتم که همون اوایل به خاطر هماتوم قطعش کردم تا الان دیگه مصرف نکردم . برا من لبه فوقانی جفت هستش فک کنم این بدتر باشه .فعلا که از دیروز خداروشکر لک ندیدم همش خودمو چک میکنم اینقد بده همش میترسم خون ببینم الانم روز درمیون پروژسترون باید بزنم با شیاف هر ۱۲ساعت تو شهرمون سکیلوژست پیدا نکردم به دختر خالم گفتم زنگ بزنه برام از شهرش پیدا کنه خداروشکر پیداشد و برام فرستاد فک میکنم اینا بهتره از فرتیژست

سلام مهربون جان.غرغره آب نمک که خیلی خوبه.چندبار انجام بده.عسل و آب لیمو هم بخور.حتما بهتر میشی. نم ...

سلام قربونت برم خوبی? من چقدرشرمنده توهستم همش دردسرم. ☺

چشم حتما این ها رو انجام میدم بنظرت تاثیرمیکنه توتخمکام؟ اخ خدا .😢😢😢

به دکترخودم پیام دادم گفت اموکسی سیلین واستامیفن بخورم هر8ساعت. حتنا اینکارو میکنم الان بیشتر سرم هست خداکنه زود خوب شم دق میکنم