2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 65847 بازدید | 797 پست
نگران چشم کاربراس نزارهقرار ب چشم باشه با همون بار اول چشم زدن

من به چشم اعتقاد ندارم وگرنه نميزاشتم

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه كاري به چشم ندارم نميخوام تو تاپيك بمونه چون بعد حذف نميشه

اسی از نورادی تا ده ماهگی چقدر تغیبر کردن.... خــــــــــــیلی تغییر کردن ماشالله

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

سلام من داداش نداشتممامانم بچه ک بودیم داداشمو تو شکمش ۹ ماهگی از دست دادچندسال بعد باردار شد پسربو ...

خوشبحال شما و استارتر و امثال شما که مادرای مهربونی دارید که بچه هاتونو نگه می‌دارند من حتی موقع زایمان هم مامانم بچمو حاضر نشد دو روز بگیره اصلا نه زنگی میزنه نه یادی ازش میکنه آخرین بارم که خودم زنگش زدم گفت تو بچم نیستی که بخوام بچتو بگیرم 💔💔آخرم برادرزاده گفت باباجون منو دوست داره مامان جونم علی رو یعنی بچه عمه دیگه ش رو خانواده شوهرمم که اصلا اهمیت به شوهرم و نوه شون نمیدن کلا بچم مثل خودمون تنهاست

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

ن پس😐آره باباکنارهمه خونه هامونمنتهی همه کار وبار و درس و همه چیش با مامانم ایناسو ب شدت ب اونا واب ...

کار  خوبی کردی 🥰🥰

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون
اسی از نورادی تا ده ماهگی چقدر تغیبر کردن.... خــــــــــــیلی تغییر کردن ماشالله

اره خيلي نارس دنيا اومدن اگه عكس روزاي اولو بزارم ديگه تعجب ميكني

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
خوشبحال شما و استارتر و امثال شما که مادرای مهربونی دارید که بچه هاتونو نگه می‌دارند من حتی موقع زای ...

الهی من برای تو بمیرم... منم نینی توراه دارم.. ینی نینی منم نمیخان؟ خانوادش خیلی بی محبتن

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

باور كن من يه شبايي با گريه و عذاب وجدان ميخوام گريه از اينكه خستم عذاب وجدان برا اينكه فكر ميكنم كم ...

کاملا میفهمم چی میگی 

بعضی ها میان نظر میدن و چنان میکوبن چون خودشون اصلا بچه ندارن،نمیفهمن بچه داری یعنی چی 

مخصوصا دوقلو داری

ن پس😐آره باباکنارهمه خونه هامونمنتهی همه کار وبار و درس و همه چیش با مامانم ایناسو ب شدت ب اونا واب ...

به نظرم اشتباهه..پس فردا جلو بچه های مدرسه خجالت میکشه مامان خودش همراهش نیست..بهتر بود بیشتر میذاشتی مامانت مراقبت کنه تا اینکه این همه مسئولیت را بدی مامانت

کنیز فاطمه ام....
منم دوقلو دارم تا یکسال ونیم هرشب یکی شون پیش مادرم میخوابید. هرکی سرزنشت کنه درکی از موضوع نداره. و ...

آخ آخ دقیقا،بخدا اون یسری ها که میان ادعای روشنفکری و سلامت روان میکنن از همه بیشتر مشکل اعصاب و روان دارن

خوشبحال شما و استارتر و امثال شما که مادرای مهربونی دارید که بچه هاتونو نگه می‌دارند من حتی موقع زای ...

عزیزم حتما  خونواده پرجمعیتین ک مامانتون اینجوری رفتار میکنه؟؟ مثلا ما کلا ۴ نفریم

شایدم  شوهری دارین خیلی هواتو داره آره؟

من  و شوهرم  خیلی باهم جنگ و دعوا داریم 

خونمون مناسب رشد و پرورش پسرم نبود

شما نمیدونی ک ی مدتی ک خونه ما بود چقد عصبی شده بود

میخوام بگم اگ مامانتون رفتارش باهاتون اینطوریه

بجاش احساس میکنم همسری خوب دارین. ک ان شاالله همینطورباشه.

الهی من برای تو بمیرم... منم نینی توراه دارم.. ینی نینی منم نمیخان؟ خانوادش خیلی بی محبتن

خدانکن عزیزم محبت داری...من که خیلی پشیمونم که چرا بچمو آوردم تو دنیایی که هیچ کسی حتی خودمم نمیخان.ولی همه مثل هم نمیشن خانواده خودت خیلی مهم هست پشتت باشن عزیزم نگران نباش اونا رو بیخیال مهم خانواده خودت هستن که تکیه گاهت باشن و البته شوهرت الهی به سلامتی و دلخوش بیاد تو بغلت

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

به نظرم اشتباهه..پس فردا جلو بچه های مدرسه خجالت میکشه مامان خودش همراهش نیست..بهتر بود بیشتر میذاشت ...

الان ی مدته خودمم مدرسه میرم دنبالش.

یا میرم میبینمش.

مامانم جوونه

پیرنیس ک بگن آره این مامانته و...

تازه همه فک میکنن مامانم مامانشه😁🤭