2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045234 بازدید | 684439 پست
فدات بشم من.لطف میکنی.منم باور کن تو هر نمازم برات دعا میکنم.

واقعا ممنونم چقدرمهربونی تو. 😍😍😍😘😘😘

راستی انشالله کی نتیجه کامل ازمایشت مشنص میشه؟ اصلابدبه دلت راه ندی ها فقط ازخدا وائمه بخواه بچتوسالم نگه دارن همونان که این نی نی رودادن واست

@تورک_آنا      

@زینبی_بابا      

سلام تورک انای عزیز وزینبی جان خوبین؟ قربونتون برم شرمنده من همش دردسرم. ☺☺

من رفتم دکتر از امروز که روزسوم هست داروهاشروع میشه به ترتیب میگم ببینیددوزشون خوبه؟ خیلی چشمم ترسیده. 

ازروز3تاروز8پریود225واحدگونال اف وروز9 دوتاپرگوریس 

هاش ام جی هاهم روز6و7 یک پودر ویک اب

روز8دوتا وروز9هم دوتا وروز9-10ستروتاید دادن. 

چطوره؟؟ فقط همشون یخچالیه؟ من گذاشتم یخچال

راستی فعلا گفت تقویتی هام روادامه بدم خوبه؟ همون اوابوست وفرتیل اید وامگاونروبیون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=164217619]دوماه پیش ازتهران رفت  چه خوب حالا من باید دوشنبه همه جارو بگردم اگه دکترم ص ...

انشالله عزیزم پیدا میکنی امانشد پرگوریسم خوبه من شنبه ازدکترپرسیدم منم قراره اخراش همونوبزنم

بله چسب جنینه.....  اره بیوپسی از جنین برا وقتیه واقعت احتمال مشکل دار شدن جنین خیلی بالا باشه ...

اهان درسته فهمیدم ممنونم, انشالله که مشکل دارنشه شنبه همسرم ازمایش داد جوابشوبردم دکترگفت خوبه ولی دیگه نفهمیدم درچه حد, میخوای بزارببینی؟ من ازاین مدلاش سردرنیاوردم

از همتون که دعا کردید برام خیلی خیلی ممنونم دوستای مهربونو خوبم خدا الهی بهترین نی نی رو به خودتون ب ...

انشالله که حاجتتویری وصاحب نی نی های نازبشی. 

ممنون عزیزم خیلی لطف داری واقعاچقدرحس خوبی داره دعادرحق همدیگه

پس عزیزم رژیم پرپروتئین (گوشت و مرغ وماهی)، سفیدا تخم مرغ آب پز هر چند تا که میتونی شروع کن به خوردن ...

وایییی انا جان یعنی منم ازامروز که توسیکلم نباید جا رو اینها بزنم؟؟؟ وای من گذاشتم همه کارام امروز خونروتکمیل تمیزکنم بعدبرم سراغ پانکچر. البته یه دوروزی هست دارم کارمیکنم. 😬😬😬

سفیده ابپزبخورم؟؟ 

مامانایی که ماه چهارم هستین کارهای خونتونو خودتون میکنید من وسواس دارم هرروز خونه رو جارو وگردگیری م ...

وای عزیزم زیادکارنکن البته منم عین خودت وسواسیم وهی جارومیزنم دیگه نمیدونم توزمان سیکل بده یاخوب؟ ازامروز شروع میکنم گونال. دعاکن عزیزم بارداری شمامنم اینسری نتیجه بگیرم خیلی استرس دارم

خانومای اصفهانی لطفا چنتا از محله های اصفهان که هم امنیت داشته باشه هم قیمتش مناسب باشه رو معرفی کنید بهم. ممنونم.یک نفر بهم گفت خانه اصفهان. قیمت ها رو تو دیوار نگاه کردم نسبتا خوب بود. برای اجاره. محله ی مشابه اون کجاست. تشکر.اگه بنگاه اشنا هم سراغ دارید لطفا بگید.یا اگه سوییتی خونه ای چیزی یکساله میخوایم. 

دوستان ببخشید من دوسه روزه همش گریم میگیره میشینم گریه میکنم واسه خاطرمامانم. 😭😭😭😭دکتره گفت امپول اثرنکرده بایدعمل شه الان فقط منتظرپانکچرمنیم واینکه انتقال میدن یانه, همین الانشم دارم باگریه مینویسم. 😭😭

من خودم کم کاری تیروییدارم وازامروز گونال میزنم ضرر داره این گریه ها؟؟ دست خودم نیست. 

بایدرحم مادرموبردارن خیلی نگرانم. 😰😰😰

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

سلام عزیزم. 😍😍😍اره ویزیت شدم ازامروز گونال میزنم225واحد وقراره دوشنبه بعدی که میشه روز10پریودبازب ...

سلام گلم ،خوب بسلامتی 😍😍،استرس بزار کنار که خودش سمه ،انشالله که اینبار کلی تخمک و جنین خوب داری 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان ببخشید من دوسه روزه همش گریم میگیره میشینم گریه میکنم واسه خاطرمامانم. 😭😭😭😭دکتره گفت امپو ...

عزیزم نگران چرا. من دوتا از اشناهام رحمشون رو برداشتن. الان هزار ماشالا صحیح و سالمن بدون هیچ مشکلی.