2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
ممنونم از جوابت گل قشنگم...به نظرت ۶ تا استردیول رو در روز به چه شکل باید تقسیم کرد؟مثلا هر سه ساعت ...

عزیزمی 😍 😍 😍 

من بودم هر 8 ساعت دو تا میخوردم، دیگه خداییش سخته هر 4 ساعت خوردن استرادیول

فقط آب فراوون و پیاده روی هم حتما داشته باش، خیلی خیلی تاثیر داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دیگه گلی هر چی دکتر گفته 😉😉😉 منم بودم دقیقا همون کارو میکردم

سلام عزیزم خوبی یادته ۲ تا استرادیول و یکی استرومارین داشتم گفتی هر ۸ ساعت بخور الان رفتم دکتر قرص ها رو زیاد کرد شد ۳ تا استرادیول و ۲ تا استرومارین چطوری بخورم این ۵ قرص؟ اخه قرصام ۵ تا شده چطوری هر ۸ ساعت بخورم عزیزم؟

سلام عزیزم خوبی یادته ۲ تا استرادیول و یکی استرومارین داشتم گفتی هر ۸ ساعت بخور الان رفتم دکتر قرص ه ...

عزیزم اون قرص ها رو هر 8 ساعت بخور ساعت بذار

حتی اگر با بقیه دارو ها همزمان شد اهمیتی نداره😉😉😉😉

عزیزم چه جوری موفق شدی قبول کنی  من هر کار میکنم تو قسمت پیام ها نمیتونم برم ارسال دوستی هم ب ...

منم اصلا پیام دوستامو نمیتونم ببینم فکر کردم فقط برایه من اونجوری شده پس کلا نی نی سایت قاط زده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم اون قرص ها رو هر 8 ساعت بخور ساعت بذار حتی اگر با بقیه دارو ها همزمان شد اهمیتی نداره😉😉😉😉

عزیزم استرادیول و استرومارین هستن قرص ها 

۳ استرادیول ۲ تا استرادیول اینا رو میگم چطوری تقسیم بندی کنم عزیزم؟

من از روز اول پریودی سینال اف شروع کردم زدم همراه با GMG

هر سه روز باید 1 امپپول سینال اف 240 واحدی تموم میش یعنی روز 4 باید امپول جدید استفاده میکردم 

الن حساب کردم GMG ها شده امروز روز 7 ولی سینال اف 6 روز شده یعنی چی نمیفهمم 100 بار حساب کردم 

من همیشه سعی کردم 10 دقیقه قبل اماده باشه امپولا سر تایم بزنم الن سینال اف یه روز شو انگاری نزدم یادمم نمیاد یا کم زدم 

امروز باید سینال اف جدید باز کنم ولی اونیکی مونده چکار کنم جدید را باز کنم یا همون قبلی رو بزنم الن مرکز باز نیست زنگ بزنم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
عزیزم کاملا راحت باش گلی  نه اون اولی اهمیت نداره، حتی ارگاسم هم نشد مهم نیست، مهم برانگیختگی ...

زینب جون معمولا چن روز بعد از تمام شدن ال دی پریود میشیم ؟من ۵ روز بعد از تموم شدن نوبت سونو دارم ،ممکنه تا اون موقع نشم ؟بعد برای زدن آمپولهای اصلی حتما از شروع پریودی باشه یا همون روزی که برای سونو میریم .امروز با رویان تماس گرفتم گفتن که هنوز هیچ چیز در رابطه با محدودیت ها به ما ابلاغ نشده ،میخوام بدونم اگر واقعا تا اون روز پری میشم ،چند روز زودتر برم تهران

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم نگران نباش اول از همه، پریود میشی  بله عقب افتادن کاملا کاملا طبیعی هست  همه چی تح ...

ممنون که جواب و دادیدآخه فردا ۳۰ امین روز وهنوز خبری از پری نیست گفتم شاید اشکالی پیش بیاد خداخیرتون بده که خیالم و راحت کردید

خواهشا برام دعا کنید چون فقط همین سه تا جنین برام مونده

من از روز اول پریودی سینال اف شروع کردم زدم همراه با GMG هر سه روز باید 1 امپپول سینال اف 240 واحدی ...

عزیزم من سینال اف استفاده نکردم ،ولی پیورگان که مصرف میکردم همینطور بود ،فکر کنم آمپولهای قلمی یک مقدار آخرش میمونه ،نگران نباش  کم نزدی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...