2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره با دوستام برم سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 83 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سالانه هزاران دختر مسافرت می‌رن حالا یکیش اینطوری شده🤣این چه مثالی بود

خخخخ می‌دونم وسواس فکری دارم.اگه بزارم بره یواشکی منم میرم که مواظبش باشم دورادور

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
خانواده حق دارن مثلا ما که تجربه نکردیم مکه مردیم

نه ولی شما مادری میشی که بچت رو محدود میکنی

چون خودت تجربه نکردی و نمی دونی میتونه چقدر سالم باشه 

چقدر بچت پخته بشه و تجربه زیسته داشته باشه و ادم متفاوت تری بشه 

بابا 21 سالمه چن ماه دیگه 22 من همیشه دخترخوبه خونه بودم الان واقعا این خواسته زیادیه با 4 دیگه از د ...

پدرتون برادرتون هیچی نمیگه؟خب یه آقا هم ببرین باخودتون راننده باشه. برادری کسی. اگه که خیلی باحجاب برید بیایید بازم یچیزی. ولی خودم دیدم خیلی پسر عقده ای هست ازقصد میزن تنه میزن به دختر مردم. تیکه میندازن.تنهانروخطرناک هست. هرجای دنیا هم باشی.دخترباشی تنها نرو.ماکه پسریم هرجایمیریم اجازه میگیریم. بایدهزارتادلیل داشته باشیم. گشت گذاریکباربریم تا 20کیلومتراونطرف تر تایکسال همون یاداوری میشه.نمیدونم شماچجوری انتظاردارید برید بگردید. 

یخ فروش جهنم.معلم فراری

هرکسی بخواد بره با دوستاش سفر قراره چیزی بهشون بگذره؟یا خدا😐😐😐😐اتفاقا دخترهای مستقل و قوی ای هست ...

بله خیلی زیاده کلا امنیت نیس بخصوص دختر وپسر کم سن وسال....شما از دنیا بی خبری گلم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
بله خیلی زیاده کلا امنیت نیس بخصوص دختر وپسر کم سن وسال....شما از دنیا بی خبری گلم

چرا فکر میکنی همه از دنیا بی خبرن فقط شما آگاهی عزیزم؟

قطعا هممون خبر از اوضاع جامعه داریم

ولی محدود کردن بچه ها هم عواقب خیلی بدی داره قطعا

دختری که آگاهه مستقله باهوشه چرا باید در این حد محدود کرد؟

دختر هجده ساله شهر دیگه دانشگاه قبول میشه نباید فرستاد؟

بچه هاتونو به جای منع کردن آگاه کنین

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
نه ولی شما مادری میشی که بچت رو محدود میکنیچون خودت تجربه نکردی و نمی دونی میتونه چقدر سالم باشه چقد ...

هرچیزی که نباید حتما تجربه بشه. الان همه کسایی که معتادشدن یکبارتفریحی واسه تجربه اینکاروکردن.هرچیزی برای هرکسی هرزمانی نیست. زمان تایم خودش روداره. حتماکه نباید همه چیز تجربه بشه. شوهرمن باشوهرت بذو. خانوادگی برید دوستای تو باهم شوهراتون باهم.

یخ فروش جهنم.معلم فراری

چرا فکر میکنی همه از دنیا بی خبرن فقط شما آگاهی عزیزم؟قطعا هممون خبر از اوضاع جامعه داریمولی محدود ک ...

من خودم خبردارم. یه دخترخانمی معلمی هم میخوند فرهنگیان ازشهرخودشون انتقالی گرفته بود اومده بودکلا شهرمایه استان دیگه.دانشجو معلم بود. پول داشت ولی خاله بود. کاسبی میکردباخودش.اونجاخودشون معلوم نبودچجوری بوده ولی اینجاکه اومده بوددیگه یکسره پول درمی اورد. یاخیلی دیگه میرن هرجقدر هم ازخانواده خوبی باشن محیط روشون تاثیرمیذاره بادوستای خوبی نمیگردن مثل همونامیشن. نمونش زیادهست

یخ فروش جهنم.معلم فراری