2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
عزیزم شما دو هفته زودتر شروع کن نهایت پریودت با تاخیر میاد چند روز بیشتر میخوری.....  فقط هر م ...

ممنون عزیزم از پاسخ گوییت😍😘 اره دکتر گفت تو خودت قطع نکن تا وقتی میای بخور خودمون میگیم چجوری کمش کنی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
استارتر عزیز ، انشالله در پناه خداوند خودت و خونواده ات بچه هات باشن ، خواهر منم انشالله قرار بعد از ...

فدات عزیزم..... 

عزیزم انشاللله به زودی خواهرتون شما رو خاله میکنه..... 

عزیزم ببین تحرک انقدرها فاکتور مهمی خصوصا تو بحث میکرو نیست..... 

نه اینکه بی تاثیر باشه ها..... 

اما مورفولوژی و دی اف آی مهمتره..... 

اینا چطور بودن..... 

در مورد خواهرتونم عزیزم تا چه حدی بررسی شدن..... 

چون مثلا من خودم هیچ مشکلی نداشتم اما بعدا کلکسیونر شدم..... 

ایمنی، انعقادی، آندومتریوز و..... 

یعنی صرفا داشتن تخمک گذاری ملاک سالم بودن نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم ایشالله خدا فرشته هاتو حفظ کنه زیر سایتون بزرگ شن انشالله خداروشکر ک شما این مراحل سختو پشت ...

انشالله+ میشین..... 

بگو آنا بار سوم مامان شدن منم حتما میشم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پلی کیستیک هستم  ذخیرم خوبه

پس عزیزم رژیم پرپروتئین (گوشت و مرغ وماهی)، سفیدا تخم مرغ آب پز هر چند تا که میتونی شروع کن به خوردن.... 

آب و مایعات زیاد بخور..... 

سعی کن دولا راست نشی..... 

جاروبرقی به هیچ وجه..... 

حرکت ناگهانی نداشته باش.... 

اینارو رعایت کن و نگرانم نباش..... 

هیچی نمیشه و انشالله کلی تخمک عالی خواهی داشت..... 

دوغ و این چیزام فعلا تا پانکچر نخور بعد پانکچر اگه انتقال فرش نداشتی که شروع میکنی..... 

بچه‌ها علت داغ شدن گردن وگاهی کل بدن نشانه چیه؟؟؟از قرص ها وآمپولایی که استفاده میکنیم؟؟؟؟؟

احتمالا از عوارض داروهای هورمونیه عزیزم.... 

منم خودم کارهام رو میکنم. فقط راستش آشپزی برام سخته چون مدت بیشتری سرپا وایمیستم. کمرم درد میگیره. ه ...

عزیزم من اون زمان اگه میخواستم یه کم کار آشپزی جلو بیفته فقط نهایت گوشت و مرغ رو میذاشتم بپزه آروم آروم تا همسرم برسه، چون من کلا اون دوران از زودپز استفاده نمیکردم..... 

اینطوری تا همسرم برسه اونا لااقل میپختن بقبشو دیگه بنده خدا انجام میداد..... 

تو هم اگه خسته میشی میتونی از این ترفندها استفاده کنی اینطوری تایمی که همسرت میرسه یه قسمت اعظم کارها که نیاز به وایستادن پای اجاقم نداره پیشرفته، فقط کارهایی که زیاد پای اجاق وایستادن داره میمونه برا همسر جان..... 

سلام دوستان من امشب دوتا دکاپپتایل زدم و یه hcg سه شنبه صبح هم به امید خدا میرم پانکچر برام دعا کنید ...

تومل به خدا و انرژی + الان تنها کاریه که میتونی انجام بدی عزیزم..... 

پیشاپیش تولد جوجه هات مبارک..... 

من برات آیت الکرسی میخونم عزیزم ،انشالله که یکی یدونت محکم میچسبه به دل مامانش و دوهفته دیگه خوشحالم ...

مرسی گلم الهی خودت و بقیه دوستای خوبم که چشم انتظارن مامان بشن بحق علی و این انتظار به پایان برسه. 

در اندک من تویی فراوان یارب..

از همتون که دعا کردید برام خیلی خیلی ممنونم دوستای مهربونو خوبم خدا الهی بهترین نی نی رو به خودتون بده و اونایی هم که دارن براشون حفظ کنه بازم از محبتتون ممنونم الهی خدا در تمام مراحل زندگیتون همراهتون باشه سرنماز برای تک تکتون دعا کردم 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی عزیزم الهی آمین همچنین شما و همه منتظرا. سه روزه گرید a

مثله همه جنینامون.انشالله برا هر دوتامون هم مثبت بشه... وضعیت رحمت چطور بود بهت چیزی گفتن؟ببخشید اصلا مشکلتون چیه؟ 

قربونت عزیزم خب خداروشکر ان شاالله که به حق چهارده معصوم به نتیجه ی دلخواهت برسی😍 امروز رفتی پیش د ...

سلام عزیزم خوبی? شرمنده من دیرجوابتومیدم اینترنت نداشتم واسه همین. ممنون ازدعای خوبت خیلی دعاکن اح من همش استرس دارم. 😖😖😢😢دعااینبارنتیجه بگیرم چشمم ترسیده. 

نه شنبه که ویزیت شدم گفت روز10بیای دیگه برگشتم گفتم دوشنبه بعدی بازمیام احتمالابعداون دیگه بمونم تاپانکچر. 

ازامروز داروهاروشروع میکنم فقط گونال225داده 

عزیزم نتیجه ویزیت چی شد؟

سلام گل خانوم خوبی؟ وای این دکتره چه ماه هستش اخلاقش, معلومه ادم مومنی هست. 

شنبه ویزیت شدم گفت روز10بیای منم برگشتم که تادوشنبه بعدی بیام. هیچی فعلاتاروز7پریودفقط225واحدگونال داده وازروز6تا9کارما هاش ام جی و روز9 و10هم ستروتاید. راستی همشون یخچالیه؟ من گذاشتم یخچال. 

بنظرت دوز دارو ها خوبه؟ خیلی استرس وترس دارم دعاکن عزیزم واسم ازامروز گونال شروع میکنم

مهربون جون ویزیت شدی به سلامتی ؟

سلام عزیزم. 😍😍😍اره ویزیت شدم ازامروز گونال میزنم225واحد وقراره دوشنبه بعدی که میشه روز10پریودبازبرم سونو خیلی دعاکن اینبارتخمکای باکیفیت زیادشن. خیلی چشمم ترسیده. 😥😥😥