2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 62661 بازدید | 769 پست
چرا باحرفای شما خاطرات من مثل فیلم از جلو چشام رد شد بخصوص اون قسمت شیر خشک که شب میدادم یه شب دبدم ...

عزیزم 

منم با خوندن پیامت گریم گرفت 

بچه هام دوقلو نیستن .اما دوتا بچه دارم 

کمکی نداشتم 

چقدر دلم میخواست یکی بیاد در خونمو بزنه بگه فلانی بچتو چند ساعت برات نگه میدارم برو چند ساعت بدون استرس بخواب 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
اون کارمند شب بچه اش پیشش هست نه اینکه چند روز چند روز بزاری پیش مادر، به خاطر رفاه خودت میخوای بپذی ...

جمله شما واضحه، تحت هیچ شرایطی نباید جدا بشه، در صورتی که بچه های من از 7 صبح تا 4 و 5 بعد از ظهر جدا بودن ازم. مهم ترین ساعات روز رو 

و زندگی همینه 

اینکه امثال شما به منی که از صبح تا شب دارم جون میکنم برای زندگی و بچه هام، و ساعت ها شستن و پختن بعدش و ... رو  خیلی راحت تعبیر میکنین به به خاطر رفاه خودتون، نشون میده هیچ درکی ندارین 

قطعا مثل شما تا لنگ ظهر خوابیدن رفاه بیشتری برام داشت 

البته که آمار دو سوم بیمار روانی و ندیده و نشناخته از تربیت من حرف زدن نشان دهنده جهالت هست (عادت دارین برای تراوشات ذهنی تون آمار و توجیه بتراشین)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جمله شما واضحه، تحت هیچ شرایطی نباید جدا بشه، در صورتی که بچه های من از 7 صبح تا 4 و 5 بعد از ظهر جد ...

تا دوسالگی وابستگی شدید وجود داره وبهتره بچه جدا نباشه از مادرش 

حالا اگه کسی شاغله و مجبوره بحثش جداس دیگ حداقل وقتی پیش بچش هست باید با کیفیت باشه 

ولی کلا شاغل بودن و نوزاد داشتن خیلی  خیلی سخته مخصوصا روزایی ک بچه مریضه مادر هم با دل خون میره سر کار

حالا اگه مادرت نگه میداره خوبه  من ک کسی نیست برام نگه داره 

بله عزیزم کمکی میخواد مخصوصا اگر بچه ها کولیکی باشن و کسی منکر این موضوع نیست ولی اینکه چطور این کمک ...

شما نخوندي چي نوشتم دارم ميگم مجبور بودم زانوم اب اورده بايد برم بكشم

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
جمله شما واضحه، تحت هیچ شرایطی نباید جدا بشه، در صورتی که بچه های من از 7 صبح تا 4 و 5 بعد از ظهر جد ...

ولشون كن بابا هيچي نميدونن

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
قرار نیست که دخترشو کلا بده به مادرش بزرگش کنه.. بعضی روزها دخترش و بعضی وقتها پسرش رو یک روزبسپاره ...

من دوقلو دارم به هیچ وجه تایید نمیکنم.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
من دوقلو دارم به هیچ وجه تایید نمیکنم.

شما هم اگه زانوت اب اورده بود بايد ميكشيدي و دوروز فقط رو مبل مينشستي تاييد ميكردي چون مجبور بودي ديگه

توی تاپیکی گفتی بچه داداشت بچه اتو میزنه و مادرت کاری از دستش برنمیاد پس شرایطش خونه مادت هم زیاد او ...

اونا قهرن ديگه نميان