2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
عشقم منم روز چهارم منم درد پریودی رو دارم میره و میاد پرسیدم میگن بخاطر داروس 

واقعا؟ از دکتر پرسیدی؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
به سلامتی عزیزم خدارو شکر، ایندفه حتما میمونه واست نگران نباش اصلا ❤️❤️❤️

الهی امین ..چشم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا عزیزم اونها خیلی بیشتر از ما مراقب هستن  لطفا کاتالوگ دارو رو بخون و اگر ننوشته یخچالی ...

مرسی عزیزم تو کاتالوگ نوشته بود دمای زیر ۲۵ درجه بعد من چون بخاری روشن خونمون دمای خونمون بالای ۲۵ درجه هست بخاطر همین میزارم در یخچال

آها که اینطور  انشاءلله هر چی صلاحه  ولی خودمو میزارم جات چقد با مزست سه قلوو 😍😍😍😍 ...

من بیشتر استرس دارم😂تومطب همه میخندیدن به ما🤣انشاله قسمت خودت میشه به حق علی اصغر ع

شده سه قلو🤣اون یکی رشد نکرده بود الان رشد کرده.باید ریداکت کنم

عزیزم😂😍 یعنی ۳ تا انتقال داده بودین ؟ یکیش تاخیر داشته تو رشد؟😃

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام آنا جان خوبی عزیزم میخواستم بدونم این داروهایی که برای پانکچر میدن چقدر عوارض روی بدن ما داره ...

عزیزم این بحثها کاملا نسبیه.... 

این که هر داروی بالطبع عوارض داره و حتی استامینوفن ساده هم عوارض داره...... 

برا همین نمیشه نظری داد..... 

چون عوارض هم میتونن نسبی باشن..... 

مثلا برا من که آندومتریوز داشتم بالطبع استروژن خوب نبود اما تو سیکلم کم و بیش داشتم.... 

یعنی دیگه سبک سنگین کردن این بالا پایینا با خودمونه و مشاوره هایی که با دکترامون داریم....

مثلا من شخصا تصمیم داشتم بار سومم که هر کاری لازم بود انجام دادم اگه بازم جواب گرفتم دیگه سراغش نرم..... 

نمیدونم اگه جواب نمیگرفتم چی میشد و روحرفم میموندم یا بیخیال میشدم اما لااقل اون زمان به این تصمیم رسیده بودم......

برا همین شما با توجه به شرایطتون و این که مادر شدن تا کجا جای ریسک داره براتون باید تصمیم بگیرین..... 

بیشتر از این بخوام نظر شخصیمو بگم شاید یه جورایی تجاوز به حریم باورهای تک تک دوستای منتظرم باشه چون هر کسی هدفی تعریف کرده برا خودش و کاملا قابل احترامه...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمي دونم چيزي بهم نگفتن  فقط گفت دفعه بعد كه پريود شدي روز دوم بيا

اوکی عزیزم انشالله بهترینا برات پیش میاد..... 

خیلی ذهنتو درگیر نکن انشالله که سیکل پرباری منتظرته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینارو برا من ننوشته بود فقط همون پروتئین اس و سی نوشته بود  

دماي محيط بايد نگهداري بشه  

• دارو را در دمای 15 تا 30 درجه سانتیگراد و به دور از نور نگهداری نمائید. شیاف دارو را در یخچال نگهداری نمائید.
آنا جون ممنون از راهنماییت فقط بنظرت با همون انوکسا مشکلم حل میشه ؟ 

عزیزم محتملا حله... 

مثلا من بارداری دومم رو تازه ۶-۷ هفته بودم فهمیدم..... 

میبینی حتی یه فولیک ساده هم نخورده بودم چون اصلا نمیدونستم باردار خواهم شد یا قراره باردار بشم ولی میبینی باردار شدم اما بلافاصله بعد سونوی قلب که بارداریم تایید شد دیگه انوکسوپارینام شروع شدن..... 

پس + فکر کن عزیزم..... 

سلام خواهرای گلم ان شالله دلتون شاد شه زندگیتون پراز معجزه های خداوند باشه💕 من پسفردا باید آیوآی ا ...

عزیزم بهترینا رو برات آرزو میکنم..... 

اره پی جی اس گفتم پس یعنی این به صلاح نیست.  دستت دردنکنه, gcsfهمون چسب جنین میشه؟

بله چسب جنینه..... 

اره بیوپسی از جنین برا وقتیه واقعت احتمال مشکل دار شدن جنین خیلی بالا باشه..... 

واقعا؟ از دکتر پرسیدی؟  

دوستم ابن سینا انتقال داده از دکترش پرسیده گفته بر داروس حالا دو سه روز دیگه موعد ازمایششه

من ک کمر درد و دل درد دارم خصوصا وقتی میدم دستشویی میام قشنگ محسوسه

عزیزم بهترینا پیش روته...... 

سلام انا جان خوبی؟ عزیزم یه سوال من روز پنجم انتقالم دوتا امپول پروژسترون رو هم زمان تزریق میکردم ازفردا میخوام هردورو بایه سرنگ تزریق کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟